Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

150 euron lahjakortti ravintola Lasipalatsiin

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

150 euron lahjakortti ravintola Lasipalatsiin

Helsinki
1-4 henkilöä

150 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
150 €

Maukas ja aito suomalainen ravintola

Ravintola Lasipalatsi on yksi Helsingin tunnetuimpia ravintoloita, ja syystä: mahtavat illallismenut, korkeatasoinen palvelu ja sijainti keskellä kaupunkia takaavat, että tämä on yksi Suomen himoituimmista illallistamispaikoista. 

Ravintola Lasipalatsi tarjoaa suosittujen klassikkoannostensa lisäksi kunkin vuodenajan herkkuja raaka-aineiden ollessa parhaimmillaan. Menussa näkyvä suomalaisuus korostuu myös ainesten valinnassa – keittiön kunnia-asiana onkin huolehtia siitä, että tarjolla on aina mm. tuoretta kotimaista kalaa, lihaa, juustoja ja marjoja.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä lahjakortti oikeuttaa tilaamaan 150 euron arvosta listaruokia ravintola Lasipalatsissa, joka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa. Erikoismenujen lisäksi ravintolan À la carte -listalta voi löytää mm. kuhasta, karitsasta ja porosta valmistettuja huippuannoksia. 

Huomaathan, että lahjakorttia ei voi käyttää alkoholin ostamiseen. 

Kenelle elämyslahja sopii?

Lahjakortti Lasipalatsiin sopii kenelle tahansa laadukkaan ruoan päälle ymmärtävälle ystävälle tai sukulaiselle. Lahjakortti sopii myös erinomaisesti pienen porukan kesken jaettavaksi illallisnautinnoksi. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Aukioloajat: Ma-Pe 11-24 La 14-23 Su Suljettu

Osallistujat

1-4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Tämän lahjakortin arvo on 150 € ja hintaan sisältyy ruokalistalta vapaasti valittuja ruokia. Lahjakortin arvon ylittävä summa maksetaan ruokalistan hintojen mukaan. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholin ostoon.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.