Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Matcha-workshop (1–2 henkilöä)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Matcha-workshop (1–2 henkilöä)

Helsinki
1-2 henkilöä

40 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
40 €

Yksityinen matchan valmistuksen pikakurssi

Joko kaupan tylsät pussiteet on nähty ja puristettu rutikuiviksi? Moni suomalainen ei tiedäkään, millainen aromien maailma teen parista voi paljastua kurkistamalla hieman lähikaupan hyllyvalikoimaa pidemmälle. Tällä kurssilla osallistujille esitellään japanilaisten seremoniatee matcha. Kyseessä on jauhettu vihreä tee, joka vispataan suoraan veden sekaan täysin ainutlaatuiseksi teejuomaksi.

Matchan maailmaan sukeltaminen voi tosin olla alkuun hankalaa ja väärinymmärrysten värittämää, jos ei ole tietoinen juoman valmistukseen liittyvistä perusasioista. TeeMaan tarjoaman pikakurssin avulla tulevat teehifistelijät pääsevät heti hyvään alkuun ja saavat oppiessaan nauttia myös taatusti piristävän määrän matchaa. Suosittelemme varaamaan kurssin päiväsajalle, jos kofeiinilla (yhteensä arviolta n. 200 mg) on taipumusta lykätä yöunia.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä kurssi tutustuttaa matchan maailmaan niin kokeneen teen keittäjän kuin myös perisuomalaisen kahvinlitkijän, jonka olisi jo aika vaihtaa juomansa itämaisiin vaihtoehtoihin. Elämykseen sisältyy kaikkiaan seuraavat edut:

  • Opastus matchaan ja sen valmistamiseen perinteiseen tyyliin 1 tai 2 henkilölle, kestoltaan 25–40 minuuttia
  • Kolmen eri matchalaadun maistaminen
  • Matchan vispaaminen itse
  • Hyödyllisiä vinkkejä matchan nauttimiseen kotioloissa

Kenelle elämyslahja sopii?

Tätä kurssia voi suositella kaikille matchan valmistuksesta kiinnostuneille – ja jos läheisesi ei vielä edes tiedä moisen teelajikkeen olemassaolosta, voimme suositella kurssia sitä suuremmalla syyllä. Tästä innostuvat kaikki maanläheiset ja rauhallisista makuelämyksistä nauttivat tyypit, jotka ovat valmiit oppimaan uutta.

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

25-40 minuuttia

Osallistujat

1-2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Suosittelemme varaamaan kurssin päiväsajalle, jos kofeiinilla (yhteensä arviolta n. 200 mg) on taipumusta lykätä yöuniasi.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.