Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Ratsastuskurssi

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Ratsastuskurssi

Järvenpää
1 henkilöä

90 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
90 €

Ratsastuskurssit issikoilla

Islanninhevoset eli issikat ovat kehittynyt rotu, joka palvelee kaikkia ”vauvasta vaariin”. Sitä on käytetty aikuisilla ja lapsilla, ratsuna, työhevosena, kulkuvälineenä sekä kilpahevosena. Pienestä koostaan huolimatta islanninhevosella on jämäkkä rakenne jonka ansiosta se jaksaa helposti kantaa vaikka aikuista miestä. Issikoiden kanssa toimiminen on hauskaa. Vielä hauskempaa siitä saa, kun pääsee perehtymään enemmän issikoiden maailmaan. 

Mitä eläymslahja sisältää?

Ratsastuskurssi tarjoaa monta eri vaihtoehtoa näihin ihaniin kavereihin tutustumiseen. Valittavana on seuraavat kurssit:

  • Tutustuminen issikoihin -kurssi on hyvä tapa aloittaa harrastaminen islanninhevosten kanssa. Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille ja sen aikana käymme läpi islanninhevosta rotuna sekä perus hevosmiestaitoja. Ratsastusta tällä kurssilla on noin 60 min.
  • Back on track -kurssi on suunnattu aloittelijoille ja teille joille syystä tai toisesta on tullut pitkä tauko siitä kun viimeksi olitte ratsailla. Kurssilla edetään rauhassa ryhmän tason mukaisesti ja pohditaan “isohevosratsastuksen” sekä askellajiratsastuksen eroja.
  • Tölttiä tölttiä! -kurssilla pohditaan töltin perusasioita. Mitä tarkoittaa puhdas tahti? Entä miten siitä eroaa passitahtinen tai ravitahtinen töltti? Miten näitä tahtivirheitä korjataan? Millaisessa muodossa issikan tulisi töltätä? Tämä kurssi sopii jo vähän kokemusta omaaville ja isohevospuolelta issikoiden pariin loikanneille ratsastajille.
 
Kenelle elämyslahja soveltuu?
 
Soveltuu erityisesti kaikille eläintenystäville
 

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Järvenpää

Vaatteet

Liukumattomat housut.

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Aikatauluja muutetaan sään ollessa huono

Lisätiedot

Kaikki kurssit kestävät 3 tuntia. Kurssilla tarjotaan pieni välipala ja kahvit.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.