Seinäkiipeilyn alkeiskurssi & kuukauden harjoittelujakso

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1 henkilöä

99 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Askel kerrallaan kohti huippua

Kiipeily on laji, jonka oikeaoppiseen harrastamiseen tarvitaan alusta asti riittävät perustiedot ja -taidot. Alkeiskurssin avulla osallistuja pääsee seinälle turvallisesti heti alkumetreistä lähtien. Kolmituntisen oppivaiheen jälkeen lahjan saaja on valmis kohtaamaan kaltevia seiniä ja kapeita otteita reiteillä, jotka vaativat haastajaltaan tiukkoja otteita ja tarkkaa keskittymistä – kiipeilyharrastuksen parissa kehittyy niin keho kuin mielikin. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Kolmituntisen kurssi-illan aikana osallistuja oppii kanssakiipeilijän varmistamisen yläköydellä, kiipeilijän solmimisen köyteen sekä erilaisten kiipeilyvarusteiden käyttöä. Kurssin jälkeen osallistuja voi varmistaa toista kiipeilijää kaikilla yläköysireiteillä.

Yhden kuukauden harjoittelujakso alkaa kurssin jälkeisestä päivästä. Paikan päältä voit myös lainata kiipeilykengät sekä -valjaat, ja seuraavan 30 päivän ajan on mahdollista käydä kiipeämässä vaikka joka päivä! Harjoittelukuukauden aikana testataan vielä osallistujan varmistustaidot ja myönnetään kansallinen yläköysivarmistuskortti.

Lahja sisältää seuraavat edut:

  • Alkeiskurssi tiistaisin tai torstaisin klo 18–21 (1 x 3 tuntia)
  • Kurssiin sisältyy yhden kuukauden harjoittelujakso
  • Harjoittelujaksolla varmistustestin läpäisseet saavat kansallisen yläköysivarmistuskortin (vihreä)

Kenelle elämyslahja sopii?

Kiipeilyelämyksen ikäraja on 14 vuotta. Lahja sopii kaikille kiipeilystä ja itsensä haastamisesta kiinnostuneille läheisille sekä niille, jotka etsivät itselleen uutta ja mielenkiintoista harrastusta liikunnallisissa merkeissä.  


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Urheiluvaatteet.

Kesto

1 kk:n harjoittelujakso

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Ikäraja 14 vuotta. 

Varmistustesti tulee suorittaa harjoittelukuukauden aikana.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.