Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Spa-jalkahoito

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Spa-jalkahoito

Tampere
1 henkilöä

78 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
78 €

Jalkahoito on helposti unohtuva, mutta sitäkin tärkeämpi osa perusterveydenhoitoa

Arjen kiireessä on helppo unohtaa ruumiinosa, joka kokee käytössämme kovia kenties eniten - jalat. Jalkaterien ja nilkkojen terveys heijastuu auttamatta koko ihmisen hyvinvointiin. Jalkahoitojen tarve on viime vuosina lisääntynyt mm. diabeteksen sekä kuntoliikunnan ja urheilun aiheuttamien rasitusten vuoksi. Kaikki jalat tarvitsevat hemmottelua silloin tällöin - mikä olisikaan ihanampaa pitkän työpäivän jälkeen kuin ottaa kengät pois, rentoutua ja nauttia virkistyttävästä jalkahieronnasta? Erityisesti kevättalvella ja keväällä on otollinen aika hoitaa jalat ja varpaankynnet valmiiksi kesäkuntoon!

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Tämä täydellinen spa-jalkahoito sisältää jalkakylvyn, LCN-piparminttunaamion, hieronnan, kovettumien poiston sekä lahjan saajan halutessa myös kynsien lakkauksen.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Spa-jalkahoito ei ole ainoastaan naisille tarkoitettu kauneushoito - myös miehinen rentoutuminen hieronnan parissa on taattu! Jalkahoito on ihana lahjaidea myös iäkkäälle tuttavalle, sillä ikäihmisille jalkojen hyvinvointi on erityisen tärkeää.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Tampere

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Lahja on tarkoitettu 1:lle hengelle.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.