Sukelluskokeilu altaalla kahdelle

1 2 3 4 5 (0)
Espoo
2 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Ensiaskeleet sukeltamiseen

Sukelluskokeilu on monille ennenkokematon elämys, joka tarjoaa harrastajilleen pilkkeitä pinnanalaisesta maailmasta. Veden alla jokapäiväinen hektisyys kaikkoaa, ja jäljelle jäävät vain sukeltajaa syleilevä vesi sekä valloittava hiljaisuus. Pinnan alta monet löytävät itselleen sen rauhallisen tilan, jollaista ei muualta arjesta löydy.

Sukelluskokeilu kahdelle on oiva tilaisuus haastaa itsensä ja puolisonsa, ystävänsä tai vanhempansa testaamaan menoa veden alla ammattilaisen opastuksella. Sukelluselämys on myös erinomainen tapa harjoitella uutta lajia ennen kaukaisten lomakohteiden syvyyksiin suuntaamista.

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahjaan sisältyy lyhyt tutustuminen sukelluksen teoriaan ja sukelluslaitteiden toimintaan sekä varsinainen sukellus kokeneen kouluttajan avustuksella. Sukelluskokeilu on kätevä tapa tutustua sukellukseen, minkä jälkeen harrastusta on helppo jatkaa peruskurssin parissa.

Kenelle elämyslahja sopii?

Sukelluskokeilu soveltuu erinomaisesti läheisille, jotka ovat jo kiinnostuneita vesilajeista tai ovat muuten valmiit haastamaan itsensä kokeilemalla uutta vesilajia. Sukelluselämys on myös hieno tapa tutustua lajiin ennen lomamatkaa kaukokohteeseen, jotta lomapäivät eivät kuluisi hukkaan alkeita harjoiteltaessa.


Sijainti

Espoo

Vaatteet

Uimavaatteet.

Kesto

Noin 3 tuntia.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden. Lauantaisin klo 14.00

Lisätiedot

Alaikäraja laitesukelluskokeiluun altaassa on 10 vuotta. Kaikilla osallistujilla tulee olla normaali terveydentila. Alaikäisiltä osallistujilta vaaditaan huoltajan suostumus. On toivottavaa, että huoltaja osallistuu itse alaikäisen sukelluskokeiluun.

 


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.