Teemaistelu (tea tasting) neljälle

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
4 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Voiko pelkkä tee maistua näinkin hienolta?


Teen makuavaruus on yllättävän laaja ja syvä, ja teemaistelut toimivat usein kipinänä kiehtovan harrastuksen aloittamiselle. Tässä teemaistelussa päästään tutustumaan huippulaadukkaan irtolehtiteen maailmaan viiden vapaavalintaisen teen kautta, jotka valmistetaan niiden ominaisuudet parhaiten esilletuovalla tavalla: pääsääntöisesti teeharrastajien suosimaan kiinalaiseen gongfu-tyyliin.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Kaksituntisen perehdytyksen aikana osallistujat oppivat, mitä tee on, miten teeluokat (esim. vihreä ja valkoinen tee) eroavat toisistaan, kuinka teetä haudutetaan hyvin sekä mitä terveysvaikutuksia teellä on. Maistelun jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet jatkaa korkealaatuisen teen antoisaa tutkimista ja maistelemista myös omillaan.

Teemaistelun sisältöä voidaan soveltaa niin vasta-alkajille kuin myös teehen jo hyvin perehtyneille harrastajille.

Kenelle elämyslahja sopii?

Teen maistelutapahtuma sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita löytämään uusia makuja teemaailmasta. Maistelu sopii myös niille, joilla on historiaa muiden makuharrastusten, esim. juuston, suklaan, kahvin, oluen, viinin tai viskin parista.

 


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1,5-2 tuntia.

Osallistujat

4 henkilöä.

Sää

Säällä kun säällä.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.