Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Omega Center

Oletko sinä tämän vuosituhannen Annie Oakley tai Doc Holliday? Pistooliammunta on tarkkuutta ja kärsivällisyyttä vaativa laji, jossa voit haastaa itsesi tai kaverisi. Tässä lajissa voi kehittyä aina paremmaksi ja paremmaksi, eikä kyllästymisestä ole vaaraa. Omega Center tarjoaa käsiaseammuntaelämyksiä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pistoolisankareille. Olipa kyseessä pieni porukka tai vaikka synttärit, Omega Centeriltä löytyy varmasti sopiva paketti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Sisäampumarata Espoossa

Omega Center sijaitsee Espoossa Juvanmalmilla. Tilat ovat viihtyisät ja ilmastoidut, ja parkkitilaa on hyvin. Omega Center tarjoaa käsiaseammuntaa eri kokoisille ryhmille ja eri taitotasoille. Ammattitaitoinen henkilökunta ja Poliisin hyväksymät ampuma-asekouluttajat huolehtivat aina elämyksen turvallisuudesta, ja kouluttavat kaikki osallistujat aseiden turvalliseen käsittelyyn. Omega Centerillä on 25 metrin ampumarata, jossa on siirrettävät taululaitteet, joten maalitauluja voidaan käsitellä turvallisesti omissa looseissa. 25 metrin radalla voi ampua monipuolisesti erilaisilla käsiaseilla. Tällä radalla järjestetään elämyksiä myös aloittelijoille eikä omaa aselupaa vaadita, sillä elämykset toteutetaan valvonnan alla. Lisäksi Omega Centerillä on toiminnallinen rata, jota vuokrataan kaveriporukoille, yrityksille ja yhteisöille. Toiminnallisella radalla ampuakseen osallistujalla on oltava oma aselupa ja suoritettu turvallisen ampujan kurssi, sekä voimassaoleva lisenssi. Omega Center järjestää radoillaan myös erilaista kurssitoimintaa sekä kilpailuja.

Palkitseva ja kehittävä harrastus

Ammunta on monipuolinen ja tarkkuutta kehittävä harrastus. Arjen kiireet jäävät sivuun, kun keskityt tähtäämään maalitauluun. Lajissa menestyminen vaatii harjoittelua, mutta se on hauskaa myös ilman aikaisempaa kokemusta. Kokeneiden ohjaajien avulla onnistumisen riemu on taattu! Saat heiltä turvallisuuskoulutuksen lisäksi vinkkejä tekniikkaasi ja tähtäämiseen, ja voit huomata edistyksesi jo lyhen ajan kuluessa. Keskittymistä vaativat lajit, kuten ammunta, ovat erinomaista vastapainoa stressille ja kiireille. Omega Centerillä on käytettävissä ja vuokrattavissa laaja valikoima erilaisia käsiaseita, joten pääset kokeilemaan ja vertailemaan mikä on oma suosikkisi. Kaikkiin tarjoamiimme Omega Centerin elämyksiin sisältyy asevuokran lisäksi patruunat, maalitaulut, suojavarusteet kuulolle ja näölle, sekä Poliisin hyväksymän ampuma-asekouluttajan valvonta ja opastus, jotta uuden harrastuksen kokeileminen olisi turvallista ja hauskaa. Haasta itsesi, tai järjestä leikkimielinen kilpailu vaikka kavereiden tai työporukan kanssa laadukkaalla ampumaradalla Juvanmalmilla Espoossa!

Jännittävää aktiviteettia juhliin!

Omega Center tarjoaa monipuolisesti erilaisia paketteja ryhmille. Synttäripaketteja on saatavilla erikokoisille juhlaseurueille, ja samoin järjestyvät myös esimerkiksi polttarit ja yritysten virkistyspäivät! Paketit on suunniteltu niin, että ne sisältävät kaiken tarvittavan radan vuokrasta varusteisiin ja opastukseen. Paketteihin kuuluu myös valikoima erilaisia panoksia ja mahdollisuus testata useita erilaisia käsiaseita. Lisäksi päivänsankari pääsee ampumaan valitsemallaan vähän jytymmällä aseella juhlapäivänsä kunniaksi.

Turvallinen tapa kokeilla uutta harrastusta

Omega Centerillä pääset kokeilemaan käsiaseammuntaa turvallisesti Poliisin hyväksymän ampuma-asekouluttajan valvonnassa ja opastuksella Espoon Juvanmalmilla. Käsiaseammunta on erinomainen harrastus joka kehittää tarkkuutta ja keskittymiskykyä, hauskuutta ja onnistumisen iloa unohtamatta! Ammunta soveltuu mainiosti myös synttärijuhlien tai muun hauskan päivän ohjemanumeroksi isommallekin porukalle. Omega Center toivottaa tervetulleeksi niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin harrastajat!