Herätä sisäinen sushimestarisi henkiin! Sushibar & Winen tarjoamilla sushikursseilla pääset kuulemaan sushin historiasta sekä valmistamaan omia susheja yhdessä keittiömestarin opastuksella rennossa ja innostavassa ympäristössä. Sushikurssit järjestetään Sushibar & Winen tunnelmallisissa tiloissa Helsingin Kalliossa. Tervetuloa kuulemaan sushin valmistuksen salat!
Selaa kategorioita

Sushibar & Wine Helsingissä

Sushibar + Wine on suomalainen sushiravintola, joka yhdistelee sushia sekä pohjoismaista estetiikkaa ja designia. Sushibar + Wine on ensimmäinen suomalainen sushiravintola, jolle on myönnetty arvostetut ASC- ja MSC- sertifikaatit sekä myös Ekokompassi -sertifikaatti. Tämän lisäksi Sushibar + Wine on ensimmäinen suomalainen hiilineutraali sushiravintola. Sushikurssit järjestetään Helsingissä, Sushibar + Winen tunnelmallisella Kallion toimipisteellä, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Sushikursseilla osallistujat pääsevät kuulemaan sushin erittäin mielenkiintoisesta historiasta sekä tutustumaan sushin valmistuksessa käytettäviin välineisiin. Kurssilla valmistetaan tietysti myös omia susheja tuoreista raaka-aineista sekä taiteillaan sushiannoksia rennolla meiningillä. Kurssin päätteeksi osallistujat pääsevät nauttimaan itse valmistamansa sushit.

Sushimestariksi hetkessä

Sushibar + Winen sushikurssit sopivat kaikille, joilta löytyy kiinnostusta oppia sushin valmistuksen salat; aikaisempaa kokemusta sushin valmistuksesta ei tarvitse olla! Sushikurssi järjestetään idyllisessä Sushibar + Winen Kallion toimipisteessä.  Kurssille tullessa ei tarvitse mukaan mitään muuta kuin hyvän ja rennon fiiliksen! Sushibar + Wine tarjoaa kurssin osallistujille raaka-aineet, välineet sekä essut vaatteiden suojaksi. Sushikurssi järjestetään kerran kuussa yleisötapahtumana ja kurssi pidetään 18.00-21.00 välisenä aikana. Kurssiin sisältyy sushin historiaan perehtymistä, sushien valmistusta sekä tietysti myös itse valmistettujen sushien nauttimista. Sushikurssi on mitä mainioin lahjaidea esimerkiksi kaveri- tai työporukalle tai vaikkapa hyvän ruuan ystävälle irtiotoksi arjesta.
Kurssin jälkeen on helppo valmistaa itse omat sushit ja järjestää vaikka illanistujaiset, jolloin myös kaverit pääsevät ihastelemaan ja nauttimaan sushiluomuksista.

Nigiriä ja makia

Sushibar + Winen sushikursseilla osallistujat pääsevät valmistamaan nigiri -sekä makisusheja. Nigirit ovat soikeaan muotoon puristettua riisiä, jonka päällä on esimerkiksi raakaa lohta. Makit ovat puolestaan pyöreitä nori-levään käärittyjä rullia, joiden täytteenä voi olla esimerkiksi porkkanaa, kurkkua tai lohta. Sushit sisältävät runsaasti seleeniä, jodia sekä B6- ja B12-vitamiineja. Halutessaan kurssin oheen voi ostaa myös juomapaketin, johon kuuluu aperitiivi, 2 kaatoa viiniä sekä lasillinen raikasta jälkiruokajuomaa, yuzu-sakea.

Makumatka Japaniin

Sushibar & Winen sushikurssi vie sinut makumatkalle kauas sushin juurille Japaniin. Tällä sushikurssilla pääset tekemään sekä myös syömään laadukkaista raaka-aineista valmistettuja susheja ammattilaissushimestarin valvovan silmän alla. Tule yksin tai isommalla porukalla; käytyäsi tämän sushikurssin haluat takuulla tehdä sushia uudestaankin itse!