Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Room escape

Room escape eli huonepakopelit ovat alunperin tuttuja tietokonepeleistä. Niissä pyritään etenemään pelissä ratkaisemalla eteentulevia pulmia. Niissä on tarkoitus esimerksi paeta huoneesta tai ratkaista murhamysteeri. Huonepakopelit ovat nostaneet suosiotaan tosielämässä. Monet palveluntarjoajat järjestävät huonepakopelejä. Ne ovat hyvää ajanvietettä esimerkiksi polttareihin, illan viettoon tai ihan muuten vain. Eri huonepakopelit on voitu suunnitella eri määrälle osallistujia. Osallistuja suositukset vaihtelevat yleensä 2-6 välillä. Escape room on siis elämyksenä parhaimmillaan kavereiden kesken pienessä porukassa. Voit kuitenkin ostaa elämyksen myös yhdelle hengelle - on aina mahdollista osallistua yleiseen pelikertaan.

Selaa kategorioita
Näytetään: 100
Elämyksiä nähty 60 / 100

Room escape -pelistä ei haastetta ja jännitystä puutu

Rakastatko oikeita haasteita? Taistele kelloa vastaan ja ratkaise huonepakopelin mysteeri. Room escape on peli, jossa työskennellään joukkueena erilaisten haasteiden parissa eri teemaisissa huonepakopeleissä.

Mikä on room escape -peli?

Trendikkäässä room escape -pelissä testataan ryhmätyötaitoja ja ratkaisukykyä. Lisäksi tarvitset loogista päättelykykyä, matemaattista osaamista ja taitoa yhdistellä asioita päästäksesi ulos huoneesta. Muista etsiä vihjeitä jokaisesta huoneen nurkasta ja älä unohda kertoa löydöksistäsi muille joukkueen jäsenille! Jokainen löytö vie teitä lähemmäs ratkaisua.

Room escape -pelit ovat yhä suositumpia

Room escape -pelit ovat koko ajan vain kasvattaneet suosiotaan ja sen vuoksi huonepakopeli on oiva lahjaidea läheisellesi (sopii myös aktiviteetiksi kaveriporukalle tai virkistyspäivään). Room escape -pelit tarjoavat jännitystä alusta loppuun asti. Pelin alussa ohjaaja opastaa pelaajat huonepakopelien saloihin ja turvallisuuteen. Ohjaaja perehdyttää pelaajat myös huoneen tarinaan.

Room escape -pelien joukosta löytyy lukuisia erilaisia teemoja

Onko luvassa pako vankilasta, murhamysteerin ratkaiseminen vai pommin purkaminen? Valikoimastamme löytyy useita eri teemaisia huonepakopelejä ja jokaiseen makuun löytyy varmasti sopiva teema. Selaa pelejä ja valitse kiinnostavin peli!