Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Pako Pärnun vankilasta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Pako Pärnun vankilasta

Pärnu
1 henkilöä

25 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
25 €

Vankilapako Itämeren takana

Virossa sijaitseva Pärnun vankila suljettiin vuonna 2007. Vankilassa voi yhä aistia sen pelon, kaipuun ja ahdistuksen, jota sen asukit kylvivät kolkon rakennuksen käytäville kymmenien vuosien mittaan.

Nyt tiloihin on avattu Pohjoismaiden ja Baltian suurin pakohuonepeli, josta ryhmän on paettava ennen ajan päättymistä. Muista, että ehkä kaikki vangit eivät päässeetkään koskaan ulos...

Mitä elämyslahja sisältää? 

Elämyslahjaan sisältyy pakohuonepeli, jonka kesto voi olla jopa 3 tuntia. Vankilaan mahtuu pelaamaan kerralla isompikin ryhmä. 

Elämyksessä vieraillaan aidossa, aiemmin käytössä olleessa vankilassa, josta tämän lahjan saajan täytyy ryhmänsä kanssa paeta. Vankila kätkee sisälleen psykopaattisten itäeurooppalaisten vankien kehittämiä salaisuuksia ja pulmia. Haasteeksi muodostuvat mm. monimutkaiset tehtävät sekä vartijat, joilta on mahdollista urkkia pakovihjeitä lahjuksia vastaan.

Kenelle elämyslahja sopii?

Tämä lahja soveltuu seikkailunhaluisille, kylmäpäisille ja totaalista jännitystä kaipaaville ryhmille. Ei heikkohermoisille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Pärnu

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.