Finnaction Oy

Työhyvinvointiin ja matkailuun erikoistunut yritys Finnaction tarjoaa erilaisia aktiviteettejä aina kalastusretkistä melontaan. Oulussa sijaitseva yritys on syntynyt kolmen oululaisen moniosaajan halusta luoda hyvää fiilistä sekä saada ihmisiä liikkumaan.

Finnactionin aktiviteetti tarjontaa voi kustomoida täysin omiin tarpeisiinsa sopivaksi tai jättää suunnitteluvastuun yritykselle ja vain saapua paikalle. Finnactionissa voidaan loihtia muutaman tunnin kestävä toiminta tapahtuma tai jopa viikon kestävä elämysmatka. Tarjonnasta löytyy liikuntavalmennusta, melontaretkiä ja kajakkivuokrausta, kalastus- ja luontomatkoja, fatbike safareita sekä työhyvinvointi paketteja.

Finnaction vuokraa myös varusteitaan sekä kalustoaan omatoimisiin retkiin tai ulkoilma-aktiviteetteihin. Vuokrattavat kalusteet ovat noudettavissa Oulun Tuirasta tai Kuivasjärveltä. Finnaction tarjoaa myös lisäpalveluna vuokrattavien varusteiden toimitusta toivomaasi kohteeseen ja noutaa ne sieltä myöhemmin pois. Lisäksi kaikkiin palveluihin on saatavilla mukaan ammattitaitoinen valokuvaaja, ikuistamaan elämyksen laadukkaisiin kuviin.

Finnaction tarjoaa työhyvinvointi pakettejaan myös yrityksille. Voit kutsua heidät työpaikallesi järjestämään aamu- ja taukoliikunta tuokioita sekä ryhmäliikuntatunteja niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Ryhmille ja yksityishenkilöille on saatavilla yksittäisiä treenejä, pitkäkestoisia valmennus suhteita sekä kaikkea siltä väliltä. Finnactionilla liikunta- ja valmennus palveluista vastaa vuosien kokemuksella varustettu ammattitaitoinen hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja sekä lisensoitu Personal Trainer.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1