Hakuna Matata SUP Rental

Tervetuloa suppailemaan Töölönlahdelle! Hakuna Matata SUP Rental on Helsingin huolettomin suppailu-keidas. Hakuna Matatan toimipiste sijaitsee Finlandia-talon takana hiekkarannalla. Jätä huolesi kadulle ja astu rannalle. Hakuna Matatan keitaalla musiikki soi ja kaikki ovat iloisia. Unohdat taatusti olevasi Helsingin vilskeessä viimeistään vesille päästyäsi. Hyvä fiilis on taattu!

Suojaisa Töölönlahti tarjoaa täydellisen ympäristön suppailuun niin ensikertalaisille kuin kokeneemmille suppailijoille. Töölönlahti on suojaisa tuulen, aaltojen ja veneliikenteen suhteen.Töölönlahdelta pääsee halutessaan myös pidemmälle seikkailulle, ensiksi suppaillen Tokoinrantaan ja sitten Hakaniemeen, josta voi jatkaa vaikka kauppatorille tai meloa Korkeasaaren ympäri.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Hyvä fiilis taattu!

Hakuna matata SUP Rental on iloinen ja rento paratiisikeidas Helsingin Töölönlahdella. Hakuna matata vuokraa SUP-lautoja eli tutummin suppilautoja, sekä kajakkeja, polkuveneitä, vesipyöriä ja soutuveneitä kesäpäivän seikkailuihin. Iloinen meininki on taattu Hakuna matatan keitaalla, jossa voit välineiden vuokraamisen lisäksi nauttia auringosta riippukeinussa ja syödä eväitä ystävien kanssa.
Töölönlahti on idyllinen sijainti suppailuun, sillä lahti on suojaisa ja rauhallinen, ja avomereen verrattuna aallokot ovat huomattavasti kesympiä ja veneliikenne vähäistä. Töölölahdelta pääsee helposti melomaan kauemmaskin, ja jo noin tunnissa ehtii mainiosti käymään Hakaniemessä asti suppilaudan selässä. Hakuna matata SUP Rental järjestää mielellään myös esimerkiksi työporukoiden virkistyspäiviä ja muita ryhmätilaisuuksia. Hakuna matatan Beach Pilates on myös suosittu aktiviteetti isommille ryhmille, joko sellaisenaan tai yhdistettynä suppailuun! Suppailemaan voi kuitenkin tulla myös vaikka ihan itsekseen, tai oman perheen tai kaverin kanssa.

Ei huolen häivää!

Suppailu saattaa näyttää haastavalta, mutta on todellisuudessa varsin helppoa! Suurin osa saa lajin ideasta nopeasti kiinni, ja jo muutamassa minuutissa homma alkaa sujua. Suppilaudalla voi joko istua tai seistä, ja sitä ohjataan melomalla. Lauta on varsin vakaa, eikä siitä yleensä kovin helposti tipahda, mutta putoaminen ei myöskään ole vaarallista. Hakuna matatan työntekijät neuvovat myös mielellään alkuun pääsemisessä. Suppailu on rentoa ja hauskaa puuhaa, johon jää helposti koukkuun! Meloa voi juuri niin leppoisasti tai vauhdikkaasti kuin itse tahtoo, tyyli on vapaa.

Kaikilta suppailijoilta edellytetään uimataitoa, mutta muuten laji sopii mainiosti niin kokeneemmalle merenkävijälle kuin vasta-alkajallekin. Asu on vapaa, ja lämpimänä kesäpäivänä voit lähteä suppailemaan vaikka uimapuvussa, mutta viileämmällä ilmalla kannattaa pukeutua kuin olisit lähdössä reippaalle kävelylle. Hakuna matatalta saat lainaan kelluntaliivin, sekä tarvittaessa vedenpitävän pussukan arvotavaroille kuten puhelimelle.

Suppailua keskellä Helsinkiä

Hakuna matata SUP Rentalin rantakeidas sijaitsee Finladia-talon kupeessa Töölönlahdella, ja sinne on helppo saapua. Tunnistat oikean paikan iloisista väreistä ja hymyilevistä ihmisistä! Suppilaudat kannattaa aina varata etukäteen, ja paikalle tulee saapua hyvissä ajoin jotta ehdit kuunnella Hakuna matatan antaman ohjeistuksen ennen vesille lähtöä. Tunnissa ehtii jo hyvin suppailemaan, mutta voit vuokrata laudan niin moneksi tunniksi kuin haluat. Hakuna matata vuokraa myös muita kulkuneuvoja, kuten soutuvenettä ja kajakkeja SUP-lautojen lisäksi.

Anna laineiden viedä mukanaan

Olitpa sitten ensikertalainen tai jo kokenut suppailija, Hakuna matata SUP Rentalilta saat vuokrattua kaikki tarvittavat välineet melontaretkelle. Iloisempaa meininkiäkin saa hakea! Rentoudu riippukeinussa tai aurinkotuolissa omien eväiden ja juomien kanssa, ja suuntaa laineille suppilaudan selässä. Suppailun oppii aloittelijakin nopeasti, ja rauhallinen Töölönlahti on täydellinen paikka harjoitteluun. Halutessaan lahdelta pääsee melomaan pidemmällekin seikkailulle läpi Helsingin rantojen ja siltojen.