Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Ensimmäiset isänpäivälahjat

Ensimmäinen isänpäivä on astetta erityisempi, joten sitä on syytä juhlistaa erityisellä ensimmäisellä isänpäivälahjalla! Jos siis etsit ensimmäisen isänpäivän lahjaideoita, olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme koonneet ensimmäistä isänpäiväänsä juhlivalle isälle soveltuvat lahjat tälle sivulle.
Ensimmäiseen isänpäivään voisi soveltua esimerkiksi rentouttava hieronta tai maistuva gourmet-elämys. Jatka selailua ja löydä sopiva ensimmäisen isänpäivän lahja! Katso myös edulliset isänpäivälahjat ja isänpäivälahja tuoreelle isälle.
Selaa kategorioita
Näytetään: 201
Elämyksiä nähty 60 / 201

Mitä lahjaksi ensimmäisenä isänpäivänä?


Ensimmäinen isänpäivä on erityinen ja tärkeä merkkipaalu isyydessä, joten ensimmäisen isänpäivälahjan tulisi myös olla erityinen ja mieleenpainuva. Lahjan valinnassa kannattaa ottaa huomioon isän luonteenpiirteet, mieltymykset ja toiveet.
Tässä muutamia lahjaideoita ensimmäiseen isänpäivään:

· Perhekuvaus – ensimmäinen isänpäivälahja, josta jää konkreettisia muistoja. Ammattikuvaaja voi napata vastasyntyneestä perheenjäsenestä ihania kuvia ja ottaa samalla potretteja koko pesueesta.

· Äänikirjasovellus – omaa aikaa ensimmäistä isänpäiväänsä juhlivalle. Jos isä on kova lukutoukka, mutta kirjojen lukeminen on jäänyt vähemmälle uuden perheenjäsenen saavuttua, harkitse hänelle äänikirjasovellusta, jota voi kuunnella vaikkapa vaunulenkeillä tai matkalla töihin.

· Aktiivinen elämys – myös liikunta saattaa jäädä vähemmälle pikkulapsiarjen keskellä, joten aktiivinen elämys toimii loistavana ensimmäisenä isänpäivälahjana. Miten olisi esimerkiksi ninjarataseikkailu tai trampoliinipuistovierailu?

· Ravintolalahjakortti – tuoreet vanhemmat arvostavat taatusti aikaa myös kahdestaan. Valitse lahjakortti tuoreen isän lempiravintolaan ensimmäisen isänpäivän kunniaksi.
· Hemmotteluelämys – isäkin kaipaa hemmottelua! Pikkulapsiarki voi olla ajoittain raskasta ja hemmottelu toimii ensimmäisenä isänpäivälahjana mainiosti. Varaa ensimmäistä isänpäiväänsä juhlivalle isälle rentouttava hieronta.

· Virtuaaliseikkailu – jos tuore isä on erilaisten vempaimien ja teknologian ystävä ja haluaisi viettää vapaa-aikaansa erilaisten pelien parissa, valitse tämä! Hän pääsee taistelemaan zombeja vastaan tai sukeltamaan meren syvyyksiin.

Ensimmäisen isänpäivän lahjaideoita


Ihka ensimmäinen isänpäivä – niin erityinen ja ihana! Ei ole olemassa suloisempaa tapaa toivottaa ”hyvää isänpäivää rakas isä” kuin osoittaa lahja vauvalta isälle. Tämän voit tehdä hankkimalla erityisen ensimmäisen isänpäivälahjan ja kirjoittamalla lahjakortin yhteyteen isänpäivän toivotuksen.

On hyvä muistaa, että ensimmäinen vuosi vauvan kanssa voi olla myös haastava. Jos sinulla on kädet täynnä, eikä sinulla ole aikaa etsiä ensimmäistä isänpäivälahjaa kauppakeskusten ruuhkista ja tarvitset kipeästi jotain toivottaaksesi ”hyvää ensimmäistä isänpäivää”, olet oikeassa paikassa.

Olemme koonneet tälle sivulle lahjaideoita, jotka voit ostaa helposti ja nopeasti netistä. Lahjakortin voi myös toimittaa tuoreelle isälle sähköisessä muodossa. Kaikista nopein ja helpoin ensimmäisen isänpäivän lahjaidea on avoin lahjakortti tai elämyspaketti. Tämä lahja antaa ensimmäistä isänpäiväänsä juhlivan valita itse oman erityisen ensimmäisen isänpäivälahjansa.

Perinteinen ensimmäinen isänpäivälahja


Ensimmäinen isänpäivä on täynnä tunteita ja jännitystä! Osoita isälle erityistä rakkautta ensimmäisenä isänpäivänä ja muistuta häntä siitä, kuinka erityinen hän todella on. Olipa ensimmäistä isänpäiväänsä juhliva isä sitten sinun aviomiehesi, poikaystäväsi tai läheinen perheenjäsenesi, lahjan hankkiminen hänelle on ele, jota hän taatusti arvostaa.
Ensimmäinen isänpäivälahja voi olla pieni tai suuri muistaminen. Tämä ele saa taatusti ensimmäistä isänpäiväänsä juhlivan tuntemaan olonsa erityiseksi, kun lahja on osoitettu hänelle pieneltä tyttäreltään tai pojaltaan. Ensimmäinen isänpäivälahja lapselta voisi olla vaikkapa elämyslahja, sillä tavaraa on taatusti kaapeissa jo muutenkin.

Perinteisesti aineellisia lahjoja halutaan välttää ensimmäisenä isänpäivänä, sillä tuoreen perheenjäsenen myötä kotiin on kertynyt kaikenlaista uutta tavaraa, joten uudelle tavaralle ei todellakaan ole tarvetta tai edes tilaa. Tuore isä nauttisi taatusti vapaaillasta lastenhoitovelvollisuuksista, joten mitä jos lähettäisit hänet panimovierailulle hyvän ystävän kanssa?

Myös kahvielämys on hyvä vaihtoehto ensimmäiseksi isänpäivälahjaksi. Tiedäthän ne kahvimukit, joissa lukee teksti ”maailman paras isä”, joita olet ehkä joskus ostanut omalle isällesi isänpäivälahjaksi? Emme suosittele ostamaan lahjaksi kaapin täytettä, mutta jotain kahviin liittyvää kylläkin. Kahvia menee isyyden aikana valtavia määriä ja uudet isän nauttivat paljon kahvia! Joten jos isä on kahvin ystävä, harkitse kahvitastingia ensimmäiseksi isänpäivälahjaksi.

Jos ensimmäiseen isänpäivään halutaan kunnolla jännitystä ja adrenaliinia, harkitse extreme-elämystä. Miten olisi esimerkiksi motocross, tuulitunnelilento, Ferrari-ajoelämys, benjihyppy tai rallikyyditys?

Tsemppiä ensimmäisen isänpäivälahjan löytämiseen ja hyvää ensimmäistä isänpäivää kaikille tuoreille iseille!