Laskuvarjohyppy

Laskuvarjohyppyä pidetään extremelajien keulakuvana - eikä syyttä. Löydä sisäinen hurjapääsi ja astu kynnyksen yli tuntemattomaan! Laskuvarjohypyt tarjoavat huimaa jännitystä kaikille adrenaliininnälkäisille. Katso myös muut lentoelämykset.

Perehdytyksen jälkeen kiivetään lentokoneeseen ja noustaan taivaalle. Kun oikea korkeus on saavutettu, koneen ovet aukeavat ja h-hetki koittaa: hyppääjät heittäytyvät taivaalle ja nauttivat vapaapudotuksesta. Laskuvarjon auettua on aikaa nautiskella taivaalla liitämisestä, tuulesta ja tietysti upeista maisemista.

Selaa kategorioita
Näytetään: 6
Koe kaikkein äärimmäisin jännitys ja laita hermot testiin kokemalla yksi henkeäsalpaavimmista elämyksistämme! Laskuvarjohyppy on Elämyslahjojen kestosuosikki ja kiistatta kokemus, jonka muistat koko loppuelämäsi ajan! Laskuvarjohyppy on täydellinen lahja jokaiselle, joka kaipaa jännitystä elämäänsä! Mikään ei vedä vertaa tajunnan räjäyttävälle tunteelle hypätessä lentokoneen reunan yli ja adrenaliiniryöpylle vapaapudotuksessa. Tällaista adrenaliinivirtaa et ole koskaan ennen tuntenut! Jos etsit lahjaa todelliselle extremen ystävälle, laskuvarjohyppy täyttää hänen kaikki toiveensa. Tarjoamme skydiving-kokemuksia sekä kuvauksella että ilman kuvausta Suomessa ja Virossa. Nyt on aika nousta lentokoneeseen, syöksyä taivaalle ja tuntea vapaapudotus!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.