Superautot

Superautot ovat yksi suosituimmista elämyksistämme, erityisesti nopeiden autojen ystävien keskuudessa. Ferrari ja Lamborghini herättävät suurta kunnioitusta niin itse autoilijan kuin jalkakäytävän puolellakin. Formula-auton kyydissä taas pääset kokemaan miltä F1-kuljettajista tuntuu.

Me toteutamme nyt jokaisen autourheilusta, vauhdista, upeista urheiluautoista ja formuloista haaveilleiden unelman. Kiire unohtuu, kun autojen voimat jyrähtävät selkäpiissä. Adrenaliini virtaa suonissa. Superauto kääntää ohikulkijoiden päät ja saa hymyn irtoamaan. Katso myös kaikki ajoelämykset.

Selaa kategorioita
Näytetään: 15

Ajoelämys superautolla – superautot kääntävät katseita

Ferrari vai Lamborghini, kumman valitset? Vai onko Formula-auto enemmän sinun tai lahjan saajan mieleen? Superautot ovat yksi Elämyslahjojen suosituimmista elämyksistä!

Toteuta unelma superautolla ajamisesta

Nauti mahdollisuudesta hypätä upean urheiluauton ratin taakse tai pelkääjän paikalle ja nauttia tyylikkään auton ulkonäöstä ja valtavista tehoista. Tämä on täydellinen tilaisuus tutustua näihin hämmästyttäviin autoihin, joilla on valtava maine ja upeita ominaisuuksia. Unelma-autoinamme toimivat Ferrari ja Lamborghini. Toteutamme myös F1-unelmia Formula-autolla.

Kyyditys superautoilla sopii jokaiselle

Vaikka lahjan saajalta ei löytyisi ajokorttia tai hän ei vain muuten haluaisi hypätä itse ratin taakse, ei huolta, se ei tarkoita, ettei hän pääsisi nauttimaan superautoista. Valikoimastamme löytyy myös superauto-kyydityksiä, joissa kokenut kuljettaja ajaa autoa.

Suosittuja ajotapahtumia superautoilla

Vuonna 2022 järjestämme superautot-ajotapahtumia Alastaron moottoriradalla. Superauto-elämykset ovat ikimuistoisia lahjaideoita! Osta ja varaa elämys jo tänään, ajotapahtumat ovat todella suosittuja!
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.