Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Henkilökohtainen hyvinvointivalmennus

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Henkilökohtainen hyvinvointivalmennus

Jyväskylä
1 henkilöä

1074 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
1074 €

Hyvinvoinnin kehittämistä

Hyvinvointi on kokonaisuus, joka muodostuu useista eri asioista. On tärkeää löytää itselle merkittävät asiat hyvinvoinnin kannalta ja kiinnittää niihin enemmän huomiota. Hyvinvoinnin kehittäminen vaatii usein ulkopuolista näkijää ja herättelijää.

Mitä elämyslahja sisältää?  

Henkilökohtainen hyvinvointivalmennus on matka parempaan oloon yhdessä hyvinvoinnin ammattilaisen kanssa. Hyvinvoinnin eri teemoja herätellään motivoivalla tavalla, jotta haave konkretisoituu arjen teoiksi. Hyvinvointivalmennus sisältää 6kk:n valmennuksen, jonka aikana tapaamme kasvotusten tai skypen välityksellä kaksi kertaa kuukaudessa, yhteensä 12 kertaa. Jokaisen tapaamisen välissä saat kotitehtäviä ja itseopiskelua. Jokaisen tapaamisen kesto on 1h ja ne räätälöidään sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valmennukseen kuuluu lisäksi viikoittainen whatsapp-tuki, jossa muistutetaan ja kannustetaan hyvinvoinnin kulmakivistä.

Kenelle elämyslahja sopii? 

Valmennus soveltuu henkilöille, jotka tarvitsevat asiantuntijaa avuksi oman hyvinvoinnin parantamiseksi.Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Jyväskylä

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

6 kuukautta.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.