Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Husky-piknik perheelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Husky-piknik perheelle

Lempäälä
1-4 henkilöä

70 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
70 €

Husky-piknik

Ohjelma: Kennelesittely pentuineen, vajaan kilometrin huskyajelu reen kyydissä istuen (lumiolosuhteiden mukaan), kuumaa mehua, nokipannukahvit ja makkaranpaistoa kodalla nuotion ääressä. Kesto 1,5-2,5 tuntia ryhmän koon mukaan. Lahjakortin voi käyttää kaksi aikuista ja kaikki oman perheen alle 12-vuotiaat lapset. Lahjakortti on voimassa ensisijaisesti jokasunnuntaisella klo 14 husky-piknikillä. Sesonkiaikoina husky-piknikkejä järjestetään muinakin päivinä ja aikoina. Seuraa ilmoitteluamme osoitteessa www.gegwen.com.  Husky-piknik onnistuu hyvin ltahämärissäkin.

Mitä elämyslahjaan sisältyy?

Husky-piknikkiin sisältyy kennelesittely ja tutustuminen koiriin, lyhyt ajelu (500-1000 m kelin mukaan) sekä kuumaa mehua ja nokipannukahvit ja makkaranpaistoa kodalla nuotion ääressä.  Lahjakortti on voimassa ensisijaisesti jokasunnuntaisella klo 14 husky-piknikillä.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Husky-piknik sopii lapsiperheille ja myös ulkomaisten, talvisesta luonnosta kiinnostuneiden vieraiden viihdyttämiseen.Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Lempäälä

Vaatteet

Vaatteiden tulisi olla lämpimät kylmän kauden aikana.

Kesto

1,5-2,5 tuntia.

Osallistujat

2 aikuista ja kaikki oman perheen alle 12- vuotiaat lapset.

Sää

Talvikaudella.

Lisätiedot

Husky-piknikkiin kuuluva ajelu voidaan järjestää vain lumiseen vuodenaikaan!

Lahjakortti on kahdelle aikuiselle ja perheen alle 12 vuotiaille lapsille. 

Huom! Ohjelma voidaan järjestää vain lumilla, joten tee varauksesi heti, kun lunta saadaan. Maaliskuussa saattaa olla jo liian
myöhäistä. Kennelimme sijaitsee Vesilahdessa. Muista pukeutua lämpöisesti! Kyseessä on ulkoilmatapahtuma.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.