Pakohuonepeli neljälle Savonlinnassa

1 2 3 4 5 (0)
Savonlinna
4 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Tosielämän seikkailupeli: Rikospaikka

Tervetuloa rikospaikalle! Nyt laitetaan ne kuuluisat harmaat aivosolut ylikierroksille, kun ryhmältänne vaaditaan nopeita ratkaisuja ja oivaltavaa mieltä rikoksen selvittämiseen. Riittävätkö hermot ja päättelykyky arvoituksen selättämiseen, vai lipuuko tapaus ratkaisemattomien rikosten kirjoihin?

Pelissä eteneminen vaatii avointa mieltä, loogista päättelykykyä ja ryhmän sisäistä yhteistyötä, ja jokainen pelaaja pääsee näyttämään omat vahvuutensa monipuolisen ongelmanratkonnan parissa. Pakopelihuone on elämys, johon ei voi valmistautua – se vain täytyy kokea.

Mitä elämyslahja sisältää?


Tämä elämyslahja sisältää 60 minuutin mittaisen huonepakopelin neljälle henkilölle rikosteemaisessa pelihuoneessa. Ryhmä lukitaan huoneeseen, mistä heidän on paettava ratkaisemalla erilaisia pulmia ja mysteereitä, jotka lopulta johdattavat loppuratkaisun äärelle.

Kenelle elämyslahja sopii?


Pakopelihuoneet tarjoavat hauskoja pelihetkiä yhteistyön merkeissä esimerkiksi perheille, polttariporukoille ja työryhmille, jotka kaipaavat uusia virkistyspäiväaktiviteetteja. Pakopelihuoneet sopivat mainiosti seikkailunhaluisille henkilöille, jotka eivät pelkää käyttää luovuuttaan ja jotka haluavat kokea aivan uudenlaisia pelimahdollisuuksia arvoituksellisessa ympäristössä. Pelit sopivat kaikenikäisille ja kuntoisille 15-vuotiaasta ylöspäin.


Sijainti

Savonlinna

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.