Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Pilkkisafari neljälle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Pilkkisafari neljälle

Kuusamo
4 henkilöä

332 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
332 €

Pilkkisafari talvisissa maisemissa


Talven tullen ei kalastusta tarvitse suinkaan lopettaa, vaan varusteet vaihdetaan sopiviksi pilkkimiseen! Rentouttava pilkkisafari on loistava tapa viettää talvista päivää ja tuliaisina voit tuoda kotiväelle loistavan kalasaaliin. Pilkkialueelle siirrytään moottorikelkoilla, jonka jälkeen siirrytään etsimään parhaat pilkkipaikat. Erämaaleirin lämpimässä tukkikämpässä avotulen ääressä nautitaan makkaraa ja nokipannukahvit ja paluu lähtöpisteeseen tapahtuu autokuljetuksella.


Mitä elämyslahjaan sisältyy?

  • ohjattu siirtyminen pilkkipaikalle
  • varusteet (kelkka, bensat, kelkkahaalarit, talvikengät, hanskat, alusmyssyt, kypärät ja pilkkivarusteet)
  • autokuljetus pilkkipaikalta lähtöpisteeseen ja vakuutukset

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Talvella ei tarvitse hytistä yksin sisällä, vaan tämän lahjan avulla voit lähteä nauttimaan ulkoilmasta uudella tavalla. Samalla pääset testaamaan pilkkimistaitojasi ja voit jopa saada tuotua kotiin mahtavan kalasaaliin! Jokainen joka nauttii kalastuksesta kesällä voi jatkaa nyt harrastustaan myös talvella.


Pilkkiminen on kalastusmuoto, jossa kaloja ongitaan talvella järven tai meren jäähän kairalla poratun reiän kautta. Pilkkiä voi myös kesällä, esim. veneestä tai laiturilta. Suomessa järjestetään talvisin myös pilkkikilpailuja, joissa parhaat voittavat tavarapalkintoja. Pilkkimisen SM-kilpailut järjestetään myös vuosittain, ja osallistujamäärät lasketaan tuhansissa.

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Kuusamo

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti. Osallistujalle annetaan tarvittava varustus.

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Talvikaudella. Riippuen jääolosuhteista.

Lisätiedot

Lahjan hintaan sisältyy ohjattu siirtyminen pilkkipaikalle, varusteet (kelkka, bensat, kelkkahaalarit, talvikengät, hanskat, alusmyssyt, kypärät ja pilkkivarusteet), autokuljetus pilkkipaikalta lähtöpisteeseen ja vakuutus.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.