Kuusamon Erä-Safari

Kuusamon Erä-Safari tarjoaa edullisia ja räätälöityjä ohjelmapalveluita sekä välinevuokrausta perheille ja ryhmille ympäri vuoden. Kuusamon Erä-Safari sijaitsee Rukatunturilla, Kuusamon sydämessä.

Kuusamon Erä-Safarin elämykset Rukalla ovat monipuolisia ja tarjoavat uusia kokemuksia joista puhutaan vielä pitkään.
Selaa kategorioita
Näytetään: 1

Kuusamon Erä-Safari Rukatunturilla

Kuusamon Erä-Safari on asiantunteva elämysten järjestäjä joka toteuttaa elämyksiä Kuusamossa. Elämyksiä järjestetään ympäri vuoden ja niitä on erilaisia, eli jokaiselle löytyy jotain. Perheen pienimmät innostuvat varmasti poro- tai huskysafarista ja vähän vanhemmille löytyy jännitystä moottorikelkkailun muodossa.

Elämyksiä järjestetään unohtumattoman kauniissa Kuusamon maisemissa. Kaikki elämykset on järjestetty turvallisuus huomioiden ja niin, että osallistujat voivat vain keskittyä uusiin kokemuksiin ja upeisiin maisemiin.

Kuusamon Erä-Safarin elämyksiä toteutetaan Kuusamossa

Kuusamon Erä-Safarin toiminta-alue on nimensä mukaisesti Kuusamo, palanen suurten metsien ja jokien taigaa. Kuusamo sijaitsee Koillis-Suomessa Venäjän rajan välittömässä läheisyydessä korkealla ylätasangolla, josta vedet virtaavat viiteen ilmansuuntaan. Kuusamon jokien vedet ovat erityisen kirkkaat ja puhtaat.

Kuusamon Erä-Safarin melontaretket suuntautuvat Oulankajoelle ja koskenlasku Kitkajoelle. Mahtavan Oulankajoen yläjuoksu virtaa paikoin jyrkkäreunaisissa kanjoneissa, kun taas alaosastaan Oulankajoki on mutkitellessaan syövyttänyt korkeita avohiekkatörmiä, melloja, joiden kasvittomuus johtuu joen jatkuvasta kulutustyöstä. Kitkajoki virtaa itään päin ja sen kosket ovat maankuuluja. Ne sijaitsevat Oulangan kansallispuiston alkuperäisen ja villin luonnon keskellä, joissa retkeilijät kulkevat tunnettua Karhunkierroksen vaellusreittiä.

Elämyksiä monipuolisesti

Kuusamon Erä-Safarin ympärivuotiset ohjelmapalvelut ovat hyvin monipuolisia. Talvella pääsee viilettämään ohjatusti moottorikelkan tai husky-koirien vauhdikkaassa kyydissä, nautiskelemaan kiireettömistä pilkkihetkistä komeiden maisemien ympäröimänä tai rentoutumaan hiihto-, lumikenkä- ja porosafarilla. Itsenäiset seikkailijat sekä ryhmät voivat myös vuokrata moottorikelkkoja, suksia tai lumikenkiä. Kesäohjelmat koostuvat leppoisista melonta- ja souturetkistä, vauhdikkaammista pyöräilystä ja koskenlaskusta tai jännittävistä kalastus- sekä metsästysretkistä. Retkien maailmaan pääset ohjatusti tai omatoimisesti.

Talvella erämaan hiljaisuuteen pääsee kätevästi moottorikelkoilla, mutta hiljaisempaa vaihtoehtoa havittelevat nauttivat tykkypuiden kauneudesta ja komeista vaaramaisemista joko lumikenkien päällä tai suksilla. Vauhdikasta menoa tarjoavat moottorikelkkojen lisäksi poro- ja huskysafarit. Ne ovat myös hiljainen tapa liikkua talvisessa metsässä.

Taianomaisia maisemia

Elämykset sopivat joka tilanteeseen ja lähes jokaiselle, niin lapsille kuin aikuisille, lempeistä vauhdeista pitäville kuin seikkailunhaluisillekin. Tärkeässä roolissa on myös kauniit maisemat, joita voi ihailla porosafarin kyydissä tai huskysafarin vauhdissa. Nämä elämykset ovat ikimuistoisia ja niistä puhutaan vielä pitkään!