Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Raakakakku Workshop yhdelle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Raakakakku Workshop yhdelle

Helsinki

64 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
64 €

Helppoa ja trendikästä

Workshopissa pääset tutustumaan raakakakkujen ihmeelliseen maailmaan, tutustut uusiin raaka-aineisiin ja ennenkaikkea pääset tekemään herkullisia ja terveellisiä raakakakkuja kivassa porukassa. Takaamme, että osaat tehdä herkullista ja terveellistä kakkua Workshopin jälkeen.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tähän kolmen tunnin mittaiseen elämykseen sisältyy raakakakku työpaja,  jossa lahjan saaja oppii raakakakun valmistamisen salat. Tässä elämyksessä ei istuta toimettomana kun joku muu tekee, vaan osallistujat pääsevät itse tekemään ja oppimaan niksit, joilla raakakakun teko onnistuu aina.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Vaatteiden ja kenkien tulisi mahdollistaa mukava ja helppo liikkuminen. Huomioithan, että vaatteet saattavat likaantua.

Kesto

3 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Varaa aikaa Workshopille noin 3 tuntia.

WorkShop järjestetään kun osallistujia on 10, muuten tapahtumaa joudutaan mahdollisesti siirtämään.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Pinja

En mielestäni pidä itseäni erityisenä mestarileipurina, joten oli hiukan mietteliäs, minkälaisen lopputuloksen saisin itse aikaiseksi raakakakkujen parissa. Mutta pakkohan tätä nykytrendien mukana tuomaa superfood-kokkailua oli kokeilla! Muutaman tunnin aikana sain hyvän käsityksen eri raaka-aineiden merkityksestä ja mitkä ovat raakakakun leipomisen perusperiaatteet. Ja mikä tärkeintä, itse tekemällä pääsin hyvin sisäistämään uusia asioita eikä tarvinnut ainoastaan tyytyä katosmaan vierestä. Leipomisen jälkeen ymmärsi, kuinka helppoa vastaava tekeminen on kotona. Raaka-aineet saa hankittua lähes poikkeuksetta kaikista ruokakaupoista ja kuinka paljon terveysvaikutuksia ne sisältävät. Lisäksi kakut säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia. Näitä voi siis herkutella pidemmän aikaa!

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

• Kokematonkin kokki innostuu helposti
• Paljon tietoa raaka-aineista ja valmistuksesta
• Aika kuluu leppoisasti, kun pääsee itse tekemään koko ajan


Asiakkaiden mielipiteet (1)

Niina

Kuinka herkullisia kakkuja saatiikaan aikaan! Ja vielä terveellisiä :) Suosittelen jos tykkää leipoa ja kokeilla uusia juttuja.

1
Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.