Naughty BRGR Oulu

Nälkä yllätti, mutta mitä söisi? Pelekääkkö nää polliisii kuuluu ympäriltä ja haluaisit vain palan rentouttavaa ruokaa. Mikä siis olisi se täydellinen ja tuttu ruoka? No burgerit tietysti! Suuntaa siis Naughty BRGR Oulu ravintolaan ja pääset hetkeksi rentoutumaan makujen maailmaan.
Selaa kategorioita

Intohimo ei lopu

Naughty BRGR ravintolat sai alkunsa, kun ravintolan perustaja Akseli Herlevi päätti, että tietää vihdoin tarpeeksi ruoan laitosta sekä kaikenlaisista makuyhdistelmistä, että on valmis jakamaan herkulliset kokoonpanot muulle maailmalle. Ensimmäinen Naughty BRGR ravintola avattiinkin Helsinkiin vuonna 2015, josta suunta on ollut vain ylöspäin. Ravintolan perustaja Herlevi on sitä mieltä, ettei kokki ole koskaan valmis, eikä syömään mennä tyhjin vatsoin. Naughty BRGR Oulu siis jatkuvasti muuttuu ja kehittyy, he tarjoavat niin uusia - kuin vanhojakin makuja. Henkilökunnalla on kattava tieto sekä suuri rakkaus ruoanlaittoa sekä tuotteitaan kohden. Naughty BRGR pitää suurena ylpeytenä sitä, ettei henkilökunta ole osa koneistoa, vaan yhteisöä joka välittää toisistaan, tuotteistaan sekä ennen kaikkea asiakkaistaan. Naughtyllä voit siis rentoutua, sillä asiantunteva henkilökunta on aina valmis vastaamaan kiperiinkin kysymyksiin liittyen ruokailuun, ja haluavat tehdä vierailustasi mahdollisimman nautinnollisen. Naughty BRGR Oulu on sisustettu modernisti ja erittäin tyylikkäästi. Ravintolan sisustuksessa on vaikutteita perinteisestä hampurilaisravintolasta jenkeistä, kaikkineen valokylttineen sekä pientä “itsetehdyn” tunnelmaa on myös havaittavissa.

Burgerit on aina varma ruoka!

Parasta burgereissa on se, että niitä voi muokata ja muunnella oman maun mukaan, eikä niissä oikeastaan ole mitään sääntöäkään! Kunhan on jotain päällä, sitä samaa alla ja jotain välissä, voi sitä kutsua jo burgeriksi. Naughty BRGR Oulu tarjoaakin mitä mielettömimpiä makuja, ja halutessaan voi burgerin ottaa “salaattisämpylällä”, eli suomennettuna vaihtaa sämpylän tilalle salaatinlehden! Naughtyllä on myös siinä välissä, eli täytteenä, kummallisia yhdistelmiä, mutta usko pois, kun on ammattilainen laatimassa menua, on kaikki varmasti herkullista. Menusta toki löytyy muutakin, kuin vai burgereita. Luonnollisesti lisukkeista löytyy klassikot, ranet tai ranut, mutta löytyy myös näitä ihmeellisiä makuyhdistelmiä. Ravintola tarjoaa myös erilaisia kasvisvaihtoehtoja, kuin myös vegaanisia ja gluteenittomia herkkuja. Toisin sanoen, varmasti löytyy kaikille jotain maistuvaa! Ja jos ei olisikaan kokeilunhaluisella fiiliksellä, saa ravintolasta myös ihan perus juustoburgeria. Burgerit ovat parhaita tuoreina, mutta Naughty BRGR Oulu tarjoaa ravintolassa syönnin lisäksi mahdollisuuden ottaa ruoat mukaan, jolloin voit vaikka nauttia maukkaasta ruoasta omalla kotisohvallasi.

Uusia makuja jatkuvasti

Oletko jo kuullut Naughty BRGR Oulu:n jännittävästä Montti-burgerista? Montti on nimensä mukaan joka kuukausi vaihtuva burgeri, jossa hyödynnetään kauden makuja, sekä “Burgerimiehet” -televisio-ohjelman ollen käynnissä, on Montti jokin siitä nostettu kokoonpano. Tämä burgeri siis on tosiaan saatavilla vain kuukauden päivät, jonka jälkeen se ei tee paluuta. Kannattaakin siis heti käydä maistamassa, jos valahtaa vesi kielen päälle ajatellessa burgeria. Montista voi myös esimerkiksi tehdä joka kuukausi tapahtuvan perinteen, jos on oikea burgerien fani. Vaikka menu vaihteleekin eri ravintoloissa, on Montti saatavilla aina samaan aikaan kaikista Naughty BRGR ravintoloista.

Kaikkien makuun ja aina niin hyvää!

Naughty BRGR Oulu onkin siis aivan täydellinen ravintola, olit sitten yksin tai porukalla. Ravintolalla on vaihtoehtoja kaikenlaisille erilaisille ruokavalioille, sekä halutessasi voit ottaa herkut mukaasi. Asiantunteva henkilökunta on paikalla varmistaakseen sinulle mahdollisimman rennon ja hyvän ruokailun, ja maukkaat burgerit tekevät ravintolasta vierailun arvoisen. Naughtyllä ollaan intohimoisia ruoasta ja etenkin omista tuotteistaan, joten voit mennä sinne rauhaisin mielin, tietäen, että saat huippuluokan palvelua ja ennen kaikkea uskomattoman herkullista ruokaa. Mitäpä siis vielä odotat? Eikun syömään!