Flying Cinema Tour Of Helsinki

Haluaisitko seikkailla ympäri Suomea, mutta aika ei vain riitä? Tai onko ystäväsi tulossa Suomeen ja tuntuu että aika ei kaikkien nähtävyyksien näkemiseen? Flying Cinema Tour of Helsinki antaa mahdollisuuden seikkailla ympäri Suomea ja Helsinkiä ilmasta käsin, eikä tämä vie kuin 15 minuuttia! 5D- elokuvateatteri vie katsojan ympäri Suomea ja Helsinkiä, ja kyydissä voi jopa tuntea lumisateen tai vaikka puun oksat. Flying Cinema Tour of Helsinki sijaitsee Katajanokalla lähellä muita Helsingin tunnettuja maamerkkejä, joten sinne voi nopeastikin pujahtaa kokemaan Suomen ilmasta käsin!
Selaa kategorioita

Lentoon!

Flying Cinema Tour of Helsinki on täysin uniikki tapa kokea Suomen maisemien ja nähtävyyksien kauneus ja monimuotoisuus. Upea 5D-elokuvateatteri sijaitsee Helsingin Katajanokalla lukuisten suosittujen nähtävyyksien lähellä, jonka ansiosta tämän voikin helposti lisätä reittiin oli sitten tekemässä mitä tahansa. Teatterin yhteydessä on myös ihastuttava terassi, jossa voi näytöksen jälkeen nauttia virkistävän juoman pohtien samalla kaikkia nähtävyyksiä ja maisemia, jotka juuri koki. Flying Cinema Tour of Helsinki tarjoaa kahta eri näytöstä, molempien kesto on n. 12 minuuttia, vaikka kaiken ja enemmän siinä kerkeekin nähdä. Helsinki-näytöksessä lennetään läpi Helsingin nähtävyyksien, sukelletaan Suomenlinnan tyrmän syvyyksiin. Helsinki-näytöksessä välillä mennään niin kovaa, että sisälläkin tuulee ja voi miltein tuntea sumun ihollaan niin että joutuu kunnolla pohtimaan; onko täällä sisällä sumua ja tuulta? Toisessa näytöksessä kierrellään ympäri Suomea. Lapissa ollessa voi tuntea lumipyryn ja matkalla Saimaalle saa varoa ettei nilkkoja kutita puun oksat. Flying Cinema Tour of Helsinki on mainio vaihtoehto niillekin, jotka ovat Suomessa nähneet kaiken, sillä tästä perspektiivistä varmasti ei ole päässyt kokemaan Suomen kauneutta.

Yhteistä tekemistä!

Flying Cinema Tour of Helsinki sopii niin lapsille, kuin vanhemmillekin ihmisille. Alle 5-vuotiaat eivät kuitenkaan pääse elämykseen. Elämys ehkä ensisilmäyksellä vaikuttaisi olevan vain turisteille, mutta varmasti on uskomattoman hieno myös niille, jotka ovat nämä nähtävyydet ja maisemat useastikin kokenut. Yksi näytös kestää n. 12 minuuttia, ja on sen verran vauhdikas että perheen pienimmillekään ei kerkeä tulla tylsää. Näytöksissä ei myöskään ole väliä mitä kieliä ymmärrät ja mitä et, sillä tässä on keskiössä kauniit maisemat ja tunnetut maamerkit. Kuitenkin, kun näytös on 5D-elokuvateatterissa, niin pitää omalla harkinnalla päättää kannattaisiko jättää välistä jos on taipuvainen matkapahoinvointiin tai huimaukseen. Flying Cinema Tour of Helsinki löytyy Helsingin Katajanokalta. Tämän ympärillä on lukuisia nähtävyyksiä kuten Presidentinlinna, Helsingin Tuomiokirkko ja Esplanadi. Voisi siis ensin mennä katsomaan näytökset, ja siitä poimia kiinnostavimmat ja lähteä samantien tutkimaan nähtävyyksiä omin silmin. Suomenlinnankin lautta lähtee aivan Flying Cineman Tour of Helsinki:n vierestä. Ympärillä on myös lukuisia ravintoloita ja ihastuttavia terasseja.

Elämyksiä ympäri vuoden!

Flying Cinema Tour of Helsinki on tehnyt elämyksen nauttimisesta niinkin helppoa, että kuka vaan voi elämykseen päästä vaivattomasti, ja aukiolojen puitteissa milloin vaan. Teatterin yhteydessä on myös pieni terassi ja ympäriltä löytyy kaikkea mitä voi ihminen tarvita, jolloin elämyksen voi lisätä aikatauluun mennessä nauttimaan kesäauringosta. Teatteri sekä kuppila ovat auki ympäri vuoden. Lennokkaita elämyksiä siis Flying Cinema Tour of Helsinki:stä säällä kuin säällä, yksin, kaksin tai suuremmallakin porukalla.

Ennennäkemättömän helppoa mutta unohtumatonta!

Flying Cinema Tour of Helsinki sijaitsee veden äärellä, ja on lähellä suunnilleen kaikkea. Satoi tai paistoi, voi aina piipahtaa sisään kokemaan pohjoisen lumisateet ja Saimaan kauniit auringonlaskut. Näytöksiä järjestetään 15 minuutin välein, jolloin voit ihan hetkenkin mielijohteesta piipahtaa katsomaan näytöksen tai kaksi. Keskeinen sijainti ja elämyksen kesto mahdollistaa sen, ettei käyntiä tarvitse etukäteen suunnitella! Vaikka elämys kuulostaakin helpolta ja sen kautta ehkä herää epäilys, onko se edes käymisen arvoinen, on elämys ainutlaatuinen ja saman kaltaista saa kyllä etsiä.