Kelo ja Kallio Luonto-ohjelmapalvelu

Oletko aina halunnut kokea olevasi hämähäkkimies, ja kiivetä jyrkkiäkin tasoja pitkin? Kelo ja Kallio Luonto-ohjelmapalvelu mahdollistaa tämän juuri sinulle! Nimittäin kalliokiipeilyä, sekä köysilaskeutumista. Kalliokiipeily on haastava laji, mutta onhan se mahtavan tuntuista, kun pääsee kallion päälle suuren työn lopuksi. Köysilaskeutumisessa pääsee testaamaan luottoa välineisiin, ja pidättämään hengitystä oli kyse sitten lyhyestä laskusta tai pidemmästäkin.
Selaa kategorioita

Voita pelkosi

Kelo ja Kallio Luonto-ohjelmapalvelu on uhmannut monien pelkoja jo vuodesta 2007 asti. He tarjoavat erilaisia elämyksiä sekä tietenkin ammattitaitoisesti ohjeistavat, auttavat ja tukevat kaikissa aktiviteeteissa. Elämykset järjestetään pääsääntöisesti Kelo ja Kallio Laavumaalla, Tampereella Teiskossa, mutta on mahdollista järjestää jossakin muussa, haluamassasi paikassa, kuitenkin Tampereen alueella, ja niin, että siellä on mahdollista kiinnittää köydet sekä muut tarvittavat. Valikoimasta löytyy esimerkiksi köysilaskeutuminen, kalliokiipeily, sekä erilaisia tarkkuuslajeja. Ohjaajilla on pitkä ura takanaan, ja he haluavat tarjota juuri sinulle parhaan mahdollisen elämyksen, vaikka et uskaltaisikaan laskeutua korkeimmasta mahdollisesta paikasta. Pienetkin voitot juhlitaan, kuin olisit voittanut maailmanmestaruuden suositussa lajissa! Voit siis rauhaisin mielin mennä testaamaan, ja olla varma siitä, että ohjaajat kuuntelevat rajojasi ja tukevat sinua uhmaamaan pelkojasi. Voiton tunne on varma, kun pääset toteuttamaan ja onnistumaan jossakin, mitä et ikinä aiemmin voinut edes kuvitella tekeväsi. Ei siis muuta, kuin haastamaan itseäsi ammattilaisen avustuksella!

Jännittäviä elämyksiä

Kelo ja Kallio Luonto-ohjelmapalvelu sijaitsee Tampereella Teiskossa. Kaunis metsän keskellä sijaitseva aktiviteettikeskus tarjoaakin monipuolisia jännittäviä, mutta hulvattoman hauskoja elämyksiä. Elämykset järjestetään Laavumaalla, mutta osa on mahdollista järjestää muuallakin. Kalliokiipeilyn sijainti riippuu täysin itsestäsi, sillä sijainti valitaan sinun tasosi ja halukkuutesi mukaan. Ensikertalaiset yleensä pääsevät kiipeilemään Melon kalliolla Nokialla. Lisämaksusta on myös mahdollista järjestää haluamallasi alueella Tampereen ulkopuolella, kunhan sinne saa kiinnitettyä köydet ja muut tarvittavat muuttujat ovat kohdallaan. Kalliokiipeilyn kesto on 3-4 tuntia, riippuen osallistujamäärästä. Köysilaskeutumisen sijainti riippuu myös siitä, kuinka korkealta haluaa laskeutua. Köysilaskeutuminen on n. 1,5 tuntia, jonka aikana esimerkiksi kuuden hengen porukka kerkeää kukin laskea vähintään kerran. Elämyksiin ei voi osallistua alkoholin vaikutuksen alaisena, sekä alle 18-vuotiaat tarvitsevat kirjallisen luvan huoltajalta, sekä täysi-ikäisen henkilön mukaan. Elämyksiä saa tulla katsomaan maasta käsin, köysilaskeutumisessa on mahdollisuus roikkua köyden varassa, jotta saa otettua kuvia.

Oletko kuullut jo tästä?

Kelo ja Kallio luonto-ohjelmapalvelun Laavumaalla sijaitseva aktiviteettikeskus tarjoaa kaikenlaista pientä ja suurempaakin aktiviteettia. Esimerkiksi korikiipeily on ollut erittäin suosittu. Siinä nimensä mukaan, kiipeillään koreja pitkin. Yksi henkilö kiipeää, toinen ojentaa koreja. Taktiikkaa saa hakea ja se kun on hallussa, niin saa kiivetä niin korkealle, kuin pää ja tasapaino päästää, toki jos korit loppuvat kesken, olet suurin voittaja! Korikasan päältä ei kuitenkaan pudota maahan, vaan kiipeilijä on kiinnitettynä ylhäältä tulevaan köyteen, jota tarkkailee ammattilainen ohjaaja, joten homma on kivaa ja turvallista! Tämän lisäksi löytyy monia muita jännittäviä aktiviteettejä ryhmille!

Kuka on porukan paras?

Oletko siis valmis kohtaamaan pelkosi, ja laskeutua korkeimmillaan 27 metrin matkan köyden varassa? Tai testaamaan, oletko linkki apinan ja ihmisen välillä, ja kiipeämään suunnilleen pystysuoraa kalliota pitkin? Kilpailuhenkiset ryhmät, nyt on löytynyt täydellinen elämys! Kuka pääsee nopeiten ja vähillä virheillä kiipeämään kallion päälle, kuka on kukkulan kuningas? Kelo ja Kallio luonto-ohjelmapalvelu auttaa sinun ystäväporukkaa selvittämään, kuka on paras. Ohjaajat tukevat ja auttavat teitä kaikkia ylittämään itsenne sekä päihittämään pelkonne! Ei siis muuta, kuin kiipeilemään!