KELO JA KALLIO LUONTO-OHJELMAPALVELU

Kelo ja kallio Luonto-ohjelmapalvelu järjestää seikkailullisia ohjelmapalveluita pääasiallisesti Tampereen Teiskossa. Suurin osa aktiviteeteista on tuotavissa myös muualle. Kelo ja kallio Luonto-ohjelmapalveluiden toiminnan ydintä ovat erilaiset kiipeilylliset aktiviteetit. Palveluiden kautta saa ohjausta myös mm. kalliokiipeilyyn, seinäkiipeilyyn, jääkiipeilyyn, vaijeriliukuun tai köysilaskeutumiseen. Muita köysivalmisteisia lajeja ovat mm. piikiipeily “Monkey Hardware” -otteella, trapetsihyppy sekä korikiipeily.

Kelo ja kallio Luonto-ohjelmapalvelu järjestää myös kiipeilykursseja sekä sisäseinillä, että myös ulkokallioilla. Kalliokiipeilyjä järjestetään pääosin Nokian Melon kalliolla. Kurssilla harjoitellaan mm. liikkumista, yläköysiankkurin rakentamista, laskeutumista, tietoa solmuista ja välineistä, turvallisuudesta yms.

Palveluihin kuuluu myös ohjelmapalvelut veden äärellä. Näistä suositumpia ovat retket kajakeilla tai avokanooteilla. Melontaretki voi olla helpoimmillaan parin tunnin tutustuminen melonnan alkeisiin tai vaikka koko päivän kestävä retki joki- tai järvireitillä.

Kelo ja kallio Luonto-ohjelmapalvelu järjestämät seikkailulliset ohjelmapalvelut sopivat hyvin esim. pienille ryhmille tai vaikkapa osaksi yrityksen tyky päivän ohjelmaksi. Aktiviteetit sopivat myös loistavasti polttareihin tai muihin virkistys tapahtumiin.

Kelo ja kallio Luonto-ohjelmapalvelu järjestää myös muitakin erikoisohjelmia, joista hyvin suosittuja ovat mm. erilaiset tarkkuuslajit. Tarkkuuslajehin kuuluu mm. kirveenheitto, veitsenheitto, jousiammunta, puhallusputkitikka, frisbee-golf, jättiritsa-ammunta ja ilmapistooliammunta (BB-kuulilla). Tarkkuuslajit sopivat täydellisesti rentoon virkistyspäivään tai illanviettoon.

Kaikkiin erityispätevyyttä vaativiin ohjauksiin käytetään lajiliittojen kouluttamia ja auktorisoimia oppaita.

Kelo ja kallio Luonto-ohjelmapalvelun kestävän kehityksen mukaisesti vuokraa myös kalustoa ja varusteita. Kaikki välineet on lajissaan laadukkainta ja sopii tarkoitukseen parhaiten.
Selaa kategorioita
Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.