Kukkaserenadi

Kukkaserenadi järjestää merkkipäivien superyllätyksiä Espoossa. Mieslaulajien joukko ojentamassa kauniin kukkakimpun musiikin säestämänä on hauska ja ikimuistoinen tapa yllättää syntymäpäiväsankari, eläkkeelle jäävä kollega tai vaikka vuosipäivää juhliva puoliso.
Selaa kategorioita

Kukkaserenadin ydinporukkaan kuuluu neljä miestä, joita yhdistää päivätyö opettajana ja iltatyö musiikin harrastajina. Juha on opettaja, perheenisä ja kokenut musiikin harrastaja Tuusulasta. Juha on opiskellut musiikkia Helsingin yliopiston musiikkitieteen laitoksella ja hallitseekin laulun lisäksi myös pianon, kitaran ja basson soittamisen. Hän on laulanut mm. Savolaisen Osakunnan Laulajissa sekä yhtyeissä nimeltä ROOTY TOOT TOOT, Eireen sekä Mikaela ja Juha Eero Tapani. Viimeksi mainittu kokoonpano esiintyy yhä aktiivisesti. Pauli on harrastanut laulua jo useita vuosia erilaisissa kokoonpanoissa – sekä pienissä porukoissa, että isommissa mieskuoroissa. Pauli on alunperin Etelä-Pohjanmaalta kotoisin, mutta hän työskentelee tällä hetkellä opettajana Espoossa, ja harrastaa töiden ja musiikin ohella suunnistusta ja muuta järjestötoimintaa. Samuli on myös perheenisä ja opettaja Espoosta, tosin alunalkujaan Oulun seudulta kotoisin. Harrastuksiin kuuluu salibandy ja juniorijääkiekkojoukkueen valmentaminen. Hän on myös harrastanut laulamista pienestä pitäen tilaisuuksien tulleen, mutta määrätietoiseen harrastaminen on tullut kehiin vasta aikuisiällä. Kukkaserenadi sai alkunsa Samulin ideasta ja halusta jakaa musiikin iloa isommillekin yleisöille.

Kukkaserenadin toimialueena on tällä hetkellä Espoon seutu, mutta Kukkaserenadi voi sopimuksen mukaan myös toimia lähialueilla. Aikoja voi tiedustella eri aikoihin ja joka viikonpäivä – Kukkaserenadi katsoo sitten oman kalenterin mukaan onnistuuko se. Kukka-asetelmista vastaa Leppävaaran Kukka. Kukkaserenadille tärkeintä on, että päivänsankari hymyilee leveästi vielä monta tuntia käynnin jälkeen ja muistaa ihanan yllätyksen loppuelämänsä ajan.

Kukkaserenadi järjestää erilaisia elämyksiä ja yksi suosituin on ruususerenadi. Kukkaserenadin pakettiin kuuluu lauluserenadi (kaksi laulua) sekä upea kukkalähetys. Palvelemme ensisijaisesti Espoossa ja sopimuksen mukaan myös lähikunnissa. Tärkeintä on, että päivänsankari hymyilee leveästi vielä monta tuntia käynnin jälkeen, ja muistaa ihanan yllätyksen loppuelämänsä ajan. Tällaisen muiston voit lahjoittaa läheisellesi joko itse tai vaikka isommalla porukalla hankittuna. Elämyslahja sisältää lauluserenadin (kaksi laulua) ja yhden ruusun.

Kukkaserenadi tuottaa möys muita suosittuja elämyksiä ja yksi niistä on ehdottomasti serenadi unelmajuhlakimpulla. Kukkaserenadin pakettiin kuuluu lauluserenadi (kaksi laulua) sekä upea kukkalähetys. Elämys sisältää serenadin (sis. kaksi laulua), ison ja näyttävän kukkakimpun, joka on sidottu ammattilaisen toimesta ja toivottujen värien mukaisesti.