Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Hermoratahieronta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Hermoratahieronta

Turku
1 henkilöä

85 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
85 €

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on vanha, kiinalaista alkuperää oleva koko kehon hoitomuoto, ns. ääreishermoston tehokuntoutushoito. Koko keho hoidetaan päästä varpaisiin: pää, kädet, jalat ja selkä.

Hermoratahieronnassa hoidon vaikutus on hyvin samanlainen kuin esimerkiksi akupunktion tai vyöhyketerapian, sillä hoito tapahtuu hermoratojen, meridiaanien ja niillä olevien akupisteiden myötä. Hoito puhdistaa, hoitaa, rentouttaa ja kuntouttaa koko kehoa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

2 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Hermoratahieronnasta on saatu hyviä tuloksia mm.stressioireisiin, vatsavaivoihin, lihasjännitykseen, migreeniin, ylä- jaalaraajojen säteilykipuihin/puutumisiin, levottomiin jalkoihin, selkäkipuihin,nivelkipuihin, reumaattisiin oireisiin, fibromyalkiaan ja astmaan.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.