Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä

Turku
1 henkilöä

68 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
68 €

Intialainen päähieronta ja jalkahieronta hoitoöljyllä

Intialainen pää- ja jalkahieronta lievittää lihasjännityksiä, helpottaa päänsärkyä ja migreenioireita, vähentää stressiä, tehostaa verenkiertoa ja hermoston toimintaa sekä helpottaa unen saantia.

Mitä elämyslahja sisältää?

Päähieronnassa käsitellään hartiat, olkavarret, niska sekä pään ja kasvojen alue pehmein, rentouttavin liikkein. Jalkahieronta perustuu Ayurvedaan eli tietoon elämästä ja terveydestä sekä refleksologiaan eli vyöhyketerapiaan.

Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa sekä saadaan terveydelle välttämätön kehossa oleva energia liikkeelle.

Hoidon aikana käsitellään myös marmapisteitä, joiden käsittely auttaa ylläpitämään kehon, mielen ja tunteiden tasapainoa. Erinomainen hoito väsyneille ja pingottuneille jaloille. Hoito rauhoittaa ja elvyttää koko kehoa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 h 30 min.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Hoidossa käytetään Seesam-öljyä, joka ravitsee ihoa, vähentää stressiä ja väsymystä sekä tasapainottaa kaikkia doshia (keho-mielityyppi: Vata, Pitta tai Kapha). Hoitoöljy voidaan valita myös doshatyypin mukaan. Jalkahieronnassa käytetään hoidon lisänä  Kasamaljaa, joka rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta.Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Pinja

Syksyn keskellä lyhentyvät päivät ja kiire alkavat huomaamatta ottamaan veronsa. Ennen hoidon alkua minulle kerrottiin hoidon vaikutuksista – kuulostaapa juuri siltä, mitä nyt tarvitsen. Kääriydyin koko hoidon ajaksi pehmeiden huopien sisään ja täytyy sanoa, että olo oli ihanan lämmin ja turvallinen. Hoito oli todella rentouttava ja rauhallinen, siinä määrin, että torkahdin hetkeksi! Jälkikäteen tunsin oloni virkeäksi ja energiseksi, pieni rentoutumistauko arkeen tekee kyllä ihmeitä.

Miksi juuri tämä elämys?
 

  • Kaksi hierontaa yhdessä rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja antaa energiaa
  • Rauhallinen hierontamenetelmä kovien otteiden sijaan
  • Hoitomenetelmän vaikutukset kehon eri toimintoihin

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.