Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kuninkaan tyttären pieni kauneushetki

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kuninkaan tyttären pieni kauneushetki

Helsinki
1 henkilöä

59 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
59 €

Kuninkaan tyttären kauneushetki

Itsetunto on kaunista, ja kauneus kohottaa itsetuntoa. Anna siis läheisellesi lahjaksi kauneushoito, joka nostattaa huulille itsevarman ja rakastavan hymyn.

Kuninkaan tytär kaunistautuu aina ennen tärkeää hetkeään valokeilassa. Oma prinsessasi pääsee nyt hoitoon, joka kirkastaa hymyn ja kasvot kauttaaltaan. Pikakasvohoito sekä minimanikyyri tarkoittavat, että hoidon jälkeen prinsessa tulee hehkumaan luonnollista kauneutta ilman meikkiäkin.

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä kauneushoito on omiaan ennen merkkipäivän loistohetkiä ja muita tapahtumia, joista prinsessanne luonnollista hehkeyttä muistellaan valokuvien värittämänä vielä vuosikymmenien kuluttua. 40 minuuttia kestävään hoitopakettiin sisältyy seuraavat edut:

  • Pikakasvohoito
  • Minimanikyyri

Kenelle elämyslahja sopii?

Jos koet itsesi kuninkaaksi tai kuningattareksi, niin kyseessä on mielestämme itsestäänselvä lahjavalinta omalle tyttärellenne. Sopii myös mainiosti lahjoitettavaksi vaimolle, tyttöystävälle tai ystävättärelle, joka on ansainnut hohdokkaan kauneushoidon tärkeän merkkipäivän kunniaksi.

 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

40 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.



Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.