Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Kuumakivihierontaa Lohjalla

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Kuumakivihierontaa Lohjalla

Lohja
1 henkilöä

65 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
65 €

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnan mukanaan tuoma lämpö ja rentous ovat erinomainen keino paeta hetkeksi Suomen kylmää talvea. Uutta energiaa vapauttava lämpö valtaa lihakset päästä varpaisiin ja poistaa kehoa vaivanneet lihasjumit. 

Hieronta toteutetaan kotimaisilla Hukka-vuolukivillä, jotka varaavat itseensä noin 2,5 kertaa enemmän lämpöä kuin perinteinen kiviterapioissa käytetty laavakivi: näin hieronnassa käytettyjen kivien lämpö säilyy koko hoidon ajan terapeuttisen hellivänä.

Mitä elämyslahja sisältää?

Mieltä ja lihaksistoa rauhoittavassa kuumakivihieronnassa osallistuja pääsee irtautumaan arjen kiireestä miellyttävästi. Lahja sisältää 60 minuuttia kestävän vuolukivihieronnan. 

Kuumakivihieronta on sananmukaisesti hierontaa lämpimillä kivillä. Lämmitetyt kivet vievät lämpöä syvälle lihaksiin, rentouttaen sekä mielen että kehon. Lämpö ja kivien hierova vaikutus tehostavat aineenvaihduntaa, vilkastuttavat verenkiertoa sekä vähentävät lihasjännitteitä ja -kireyksiä.

Kenelle elämyslahja sopii?

Lahja sopii kaikille rentoutumisen tarpeessa oleville läheisille ja ystäville. Hieronta tuntuu erityisen miellyttävältä syksyn tuulisina päivinä ja tuo lämpöä myös keskelle talvipakkasten kylmettämää arkea.

 Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Lohja

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.