Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Melontamatka Venäjälle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Melontamatka Venäjälle

Joensuu, Niirala, Venäjä
1 henkilöä

695 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
695 €

Koe ja näe Venäjä melomalla

Melontareitti kulkee yhdellä suositulla sekä suurella joella Venäjän Etelä-Karjalassa – Suojoella. Reitti alkaa Kindasovo kylältä ja päättyy leirintäalueelle ”Polyana”, joka sijatsee Suojoen jokirannalla, pienen kylän ”Matrosy” vieressä. Matkalla on pieniä ja isoja koskia kuten Jumanishki, Iso ja Pieni Tolli. Tämä reitti on hyvin suosittu kesällä. Reitin pituus on 30 km ja melontaretkelle lähdetään joko Joensuusta tai vaihtoehtoisesti Niiralasta.

Mitä elämyslahja sisältää?

Retken hintaan sisältyy oppaan palvelut sekä ohjelman mukaiset ruokailut. Retkeily- ja ensiapuvarustus ovat oppaan mukana. Elämyslahjaan sisältyy kuljetukset Joensuusta leirintäalueelle (tai Niiralasta) ja takaisin, kajakin vuokraus, lisävarusteet (veneet, pelastusliivit, kypärät, vedenpitävät pussit), ruokailu ohjelman mukaan sekä yhden yön majoitus leirintämökissä. Suomenkielinen opastus.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Joensuu, Niirala, Venäjä

Vaatteet

Säänmukainen vaatetus. Varusteita voi tarvittaessa vuokrata paikan päältä.

Kesto

Säänmukainen vaatetus. Varusteita voi tarvittaessa vuokrata paikan päältä.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

kesä-elokuu

Lisätiedot

Hinta ei sisällä; viisumi, teltta, makuupussi, telttamatto. Teltat ja makuupuusit on mahdollista vuokrata paikan päällä leirintäalueella. Järjestäjä  hoitaa viisumihakemisen asiakkaiden puolesta. Viisumia voi hakea myös postitse tai sähköpostitse.
Retkelle osallistuminen vaatii jo aikaisempaa luonto- ja retkikokemusta, normaali peruskunto riittää. Retki toteutetaan kun tarvittava ryhmäkoko on täynnä, max 12 henkilöä.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.