Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Puuvillatehdas-huonepakopeli

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Puuvillatehdas-huonepakopeli

Vaasa
2-4 henkilöä

96 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
96 €

Puuvillatehdas

Vaasa teollistui 1800-luvulla hurjaa vauhtia. Suomen rikkain mies, Carl Gustaf Wolff, kipusi tittelin haltiaksi laivavarustamollaan, mutta perässä seurasi muuan August Alexander Levón, joka toimi puuvillatehtailijana keräten mittavan omaisuutensa lantti kerrallaan. Kaksi aikansa suurmiestä ovat kuitenkin kilpailijoita, ja pohjalaisia yrityksiä vielä viime vuosinakin varjostanut katala teollisuusvakoilu astuu nyt kuvaan.

Tunkeudutte Wolffin salaisesta toimeksiannosta Levónin tehtaalle, mutta suunnitelma epäonnistuu täysin ja jäätte porttien taakse jumiin. Onnistutteko pakenemaan ennen kuin työntekijät palaavat lounastunnilta ja saavat teidät kiinni? Pakohuoneen salaisuuksien avautuessa teille selviää, kuka onkaan hyvien ja kuka pahojen puolella – kummalle puolelle porukkanne lopulta asettuukaan?

Mitä elämyslahja sisältää?

Lahja sisältää enintään 60 minuutin mittaisen huonepakopelin 2–4 henkilölle Vaasassa. Pelaajien tarkoituksena on päästä eteen tulevia pulmia ja aivopähkinöitä ratkomalla huoneesta ulos ennen ajan loppumista.

Kenelle elämyslahja sopii?

Pakopeli sopii pelattavaksi työporukan kesken, tykypäiväksi, ystäville, perheelle tai muun illanvieton kohokohdaksi. Pelit sisältävät sopivasti jännitystä, ongelmanratkaisua ja yhdessä tekemisen iloa, joten kaikki paikalle saapuvat tulevat varmasti nauttimaan peleistä ja yhteisestä ajasta.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Vaasa

Vaatteet

Vaatetukselle ei ole erityisvaatimuksia.

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

2-4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.