Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Tuulitunnelilento viikonloppuisin (7 min)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Tuulitunnelilento viikonloppuisin (7 min)

Kotka, Pyhtää
1 henkilöä

165 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Lähdetään lentämään!

Sirius toteuttaa ihmisen ikiaikaisen unelman lentämisestä – hauskasti ja turvallisesti. Lentokokemus vastaa vapaapudotusta lentokoneesta. Ilmavirran maksiminopeus on 260 km /h, mutta aloittelijat lentävät noin 180 km:n tuntinopeudella. Lentäminen on vahva elämys myös katsojalle. Lentäminen sopii lähes kenelle tahansa perusterveelle, yli 5-vuotiaalle. Yläikärajaa ei ole

Mitä on tuulitunnelilentäminen?
Tuulitunnelilentäminen on hauska, turvallinen ja helppo tapa päästä kokeilemaan miltä lentäminen tuntuu! Lyhyen opastuksen jälkeen pääset kokeilemaan lentämistä kokeneen ja ammattitaitoisen tunneliohjaajan valvonnassa.

Tuulitunnelissa opetellaan olemaan ja liikkumaan ilmavirrassa omaa kehoa halliten. Kun oppii, miten ilmavirta vaikuttaa ja hallitsee kehonsa liikkeet, aikaansaadaan tunne lentämisesta.

Mitä elämyslahja sisältää?

  • 7 minuutin lennon tuulitunnelissa viikonloppuisin
  • tekniikka- ja turvallisuusopastuksen
  • ohjauksen
  • lentovarusteiden vuokran
  • ohjaajan show'n lennon jälkeen.
  • lentovarusteet

Sijainti

Kotka, Pyhtää

Vaatteet

nauhalliset kengät (lenkkari, tennarit) ja kaulukseton paita

Kesto

7 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Vuoden ympäri.

Lisätiedot

Lahjakortti oikeuttaa tuulitunnelilentoon viikonloppuisin. Turvallisuussyistä eivät voi lentää: Alle 5-vuotiaat; Yli 125 kiloa painavat; raskaana olevat; selkä-, nivel-, niska- tai olkapäävammoista kärsivät henkilöt; alkoholin tai muiden tajuntaan vaikuttavien aineiden vaikutuksen alaisena olevat henkilöt; henkilöt, joilla on sydänvikoja tai sydämentahdistin; toipilaat esim. leikkauksen tai vakavan sairauden jälkeen.


Vaihtoehtoiset elämykset:

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.