Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Yksityinen Hot Jooga -tunti ryhmälle

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Yksityinen Hot Jooga -tunti ryhmälle

Helsinki
10 henkilöä

165 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
165 €

Rentoutumista hot jooga-harjoitusten avulla

Perinteisen hot jooga-harjoituksen aikana koko keho ja mieli rentoutuu ja vapautuu. Hot jooga-harjoitukset ovat todella monipuolisia ja harjoitusten aikana tehdään 50 asanaa 90 minuutissa. Harjoitukset tehdään hieman lämpimämmissä olosuhteissa, jolloin lihakset lämpiävät helpommin. Yksityistunnilla otetaan kuitenkin huomioon harjoittajan tarpeet ja asanoita voidaan modifioida harjoittajan omien tarpeiden mukaan. Toimii erinomaisena tutustumisena hot joogaan.

Mitä tarvitset mukaan tunnille?

  • oma joogamatto
  • pyyhe maton päälle
  • juomapullo
  • joustavat vaatteet, joissa on hyvä hikoilla

Tunnilla hikoillaan voimakkaasti ja kehosta poistuu kuona-aineita. Sen vuoksi juo paljon vettä jo edellisenä päivänä ja samana päivänä. Älä mielellään syö 2 tuntia ennen harjoitusta. Sopii hyvin myös työ- tai kaveriporukoille.

Tiesitkö?

Jooga (Sanskrit: योग yoga) tarkoittaa Intiassa tuhansien vuosien aikana syntyneitä ihmisen ja maailmankaikkeuden fyysistä, psyykkistä ja spirituaalista olemusta koskevia filosofisia pohdiskeluja sekä etenkin niihin liittyviä käytännön harjoituksia. Alun perin joogan päämääränä oli tuoda harjoittajansa lähemmäs jumalallista. Joillekin paras keino harjoittaa itsehallintaa on mietiskellä jumalallisen olemusta, toiset palvelevat mieluummin köyhiä. Älyllisesti suuntautuneet ihmiset turvautuvat usein järkeen ja erittelyyn. Näihin tarpeisiin jooga vastaa tarjoamalla erilaisia tyylejä.

Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Kuntoiluun sopivat vaatteet. Mukaan oma joogamatto, pyyhe maton päälle ja juomapullo.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

Vain osallistujille.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Sopii erinomaisesti myös miehille ja parantaa muiden urheilulajien suoritusta! Lämpö auttaa venymiseen.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.