Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

C-Trek

C-Trek on helsinkiläinen RIB -safariyritys, joka on erikoistunut tarjoamaan meriseikkailuja. C-Trek on tarjonnut safareita tapahtumajärjestäjille ja matkanjärjestäjille jo yli 20 vuoden ajan. Itämeren tyttäreksi kutsuttu Helsinki tarjoaa jännittävää merinäköalaa. Lukuisat saaret, sekä asumattomat että asutut, tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen matkailijoille. Puhdas ilma ja koskematon meriympäristö ovat ominaisuuksia, joita on vaikea löytää muista Euroopan kaupungeista.
Selaa kategorioita

C-Trekin vauhdikkaisiin ja suosittuihin elämyksiin kuuluu mm. opastettu Helsingin kiertoajelu RIB-kumiveneellä. Retki voidaan aloittaa mistä tahansa Helsingin satamasta, jonne saa veneen helposti parkkiin. Risteillään Helsingin edustalla nähtävyyksiä katsellen kipparin opastuksella. Kierroksen kesto on kaksi tuntia. Elämykselle voi ottaa mukaan kahdeksan henkilöä. Vauhdikas elämys sopii kaikille, jotka haluavat nähdä Helsinkiä mereltä käsin.

C-Trekin muita suosittuja elämyksiä ovat retket Helsingin lähivesillä RIB kumiveneellä ja yhdistettynä pieneen piknikkiin saaressa. Aluksi tehdään pieni sightseeing retki Helsingin nähtävyyksiin tutustuen. Rantakohde valitaan tuuli ym. olosuhteiden mukaan ja se voi olla esim. Pihlajasaari. Eväät syödään aidon nokipannukahvin kera. Elämys järjestetään kesäkaudella ja mukaan mahtuu 6 henkilöä. Vauhdikas elämys on varmasti ikimuistoinen kaikille osallistujille.