Osta ajoelämyksesi seuraavaan Superautotapahtumaan Kiikalassa!

Polku Nuuksio Resort Hotel

Haluaisit suunnitella ainutlaatuiset lasten synttärit, mutta elokuvahahmot on jo käyty läpi? Miten olisi odottamaton, seikkailuhenkinen ja opettavainen teema, nimittäin ikimuistoiset ötökkäsynttärit Nuuksion kansallispuistossa!? Polku Nuuksio Resort Hotel järjestää jopa 15:sta henkilölle sopivat lasten synttärit, jotka on erityisesti suunniteltu kaikille 4-12- vuotiaille! Nämä juhlat ja opit jäävät mieleen niin että näitä muistellaan vielä vanhanakin!
Selaa kategorioita

Metsän kansaa

Polku Nuuksio Resort Hotel on Nuuksion sydämessä sijaitseva palveluntarjoaja jolla on laajaa kokemusta erilaisten ryhmätilaisuuksien järjestämisestä. Valikoimassa on erilaisia synttäreiksi suunniteltuja ötökkäjuhlia. Juhlien järjestäjänä Polku Nuuksio Resort Hotel pitää huolen siitä että hauskanpidon lisäksi mukaan tarttuu hyviä oppeja niin luonnosta, ötököistä kuin jokamiehenoikeuksistakin. Kuka sanoi että oppimista ei voi yhdistää hauskanpitoon? Polku Nuuksio Resort Hotel oon täällä kumoamassa sen uskomuksen ammattitaitoisen henkilökunnan ja intohimoisten eräoppaiden avulla! Kauniissa ja rentouttavassa ympäristössä on hyvä juhlia!

Joukosta erottuvat juhlat

Lasten ötökkäjuhlat ovat suunniteltu erityisesti 4-12- vuotiaille ja paketista riippuen osallistujamäärä voi olla 1-11 hlö tai 1-15 hlö. Nuuksion kansallispuistossa lapset pääset tutkimaan ötököitä luonnossa, oppimaan luonnossaliikkumista sekä tutustumaan paremmin itse Nuuksion kansallispuistoon. Polku Nuuksio Resort Hotel järjämiä synttäreitä on kolme erilaista joiden sisältö vaihtelee hieman keskenään, voit valita siis juuri teidän synttäreille sopivan paketin seuraavista: Lasten ötökkänyyttärisynttärit 15 henkilölle: Tämä synttärielämys soveltuu mainiosti synttäriporukalle joiden ruokavaliosta ei ole kovin tarkkaa tietoa. Jokainen saa tuoda ja halutessaan jakaa juuri omia eväitään kuten metsässäkulkijat yleensä tekevätkin! Pakettiin kuuluu Ötökkäpolun eräoppaan ohjeistamana, pientä tietovisailua, ongintanumeron sekä kodan ryhmän käyttöön kolmeksi tunniksi.
Lasten ötökkäsynttärit 11 henkilölle: Synttärielämys, jossa hotellin uimaranta on vapaamuotoisesti käytössä koko ryhmälle kolmen tunnin ajan. Synttäriherkkuja on luvassa seuraavasti; kodassa valmistuu koko porukalle hodarit, jokainen saa ötökkä karkkipussit, tarjolla on kasvis-/hedelmävartaita ja popparit sekä tietenkin virvoitusjuomat. Pakettiin kuuluu myös tietovisailua, ongintanumeroa ja opastettu Ötökkäsafari eräoppaan johdolla.
Lasten ötökkäsynttärit ja saunomista 11 henkilölle: Näissä synttäreissä juhlijat saavat Polku Nuuksio Resort Hotellin rantasauna ja uimarannan kolmen tunnin vapaamuotoiseen käyttöön. Mukana on myös edellisestä paketista tutut herkut eli kodassa valmistuvat hodarit, ötökkä karkkipussit, popparit, kasvis-/hedelmävartaat ja virvoitusjuomat. Tietenkin tärkeimpiä unohtamatta! Eli tähänkin pakettiin kuuluu eräoppaan johtama Ötökkäpolku, tietovisailua, ja ongintanumero!

Kansallispuisto kutsuu!

Nuuksion kansallispuisto on yksi Suomen keskeisimmistä luontokohteista, minkä ansiosta se on myös oiva paikka tutustua Suomen Upeaan luontoon tarkemmin eräoppaan avulla. Rauhallisessa ja mielenkiintoisessa ympäristössä lapsilla riittää erilaista puuhaa niin Polku Nuuksio Resort Hotellin järjestämänä kuin luonnon tarjoamanakin. Kauniimpaa synttärijuhla paikkaa voi olla vaikea löytää. Tiesitkö että Nuuksion Kansallispuistossa on muuhun Suomeen verrattuna liito-oravia varsin tiheään, minkä takia se onkin valittu Nuuksion Kansallispuiston tunnuseläimeksi. Vaikka liito-oravia voi olla siitäkin huolimatta vaikea huomatta, Polku Nuuksio Resort Hotel tarjoaa luonnonläheisen elämyksen, jossa jokainen pääsee tutustumaan Nuuksion kauniiseen luontoon paremmin!

Ainutlaatuiset synttärit

Miksi pyöritellä samoja synttäriteemoja kun voi valita ainutlaatuiset Polku Nuuksio Resort Hotellin Ötökkäsynttärit! Valitset vain haluamasi paketin ja paljon enempää ei järjestämiseen sitten vaaditakaan. Anna Polku Nuuksio Resort Hotellin hoitaa suurin osa synttäreistä, joten pääset itsekin nauttimaan luonnon keskelle helposta yhdessäolosta! Synttärit voivat olla opettavainen kokemus josta jokaiselle jää käteen jotain hyödyllistä sekä mieleen jää kasa hyviä muistoja, jotka muistuu mieleen vielä vuosienkin päästä!