Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!
Otsikko

Elämyslahjojen suosio kasvussa – "1000 elämystä meni rikki"

"1000 elämystä meni rikki" – Elämyslahjojen suosio kasvussa

Helsinki, 30.5.2015 – ElämysLahjat saavutti 1000 elämyksen virstanpylvään 25.5.2015. Valikoimasta löytyy nyt yli 1000 elämyslahjaa. Elämyslahjojen kirjo on suuri, ne vaihtelevat vesielämyksistä, ajoelämyksien kautta erilaisiin kursseihin ja hemmotteluelämyksiin. ElämysLahjojen tuotevastaava Katri Pirinen paljastaa kaikkien aikojen TOP 5 -elämystä.

Katrin on vaikea peitellä innostustaan, sillä vaikka hän tiesi, että Elämyslahjojen suosio oli nousussa, ei hänkään osannut olettaa, että 1000 elämyksen raja menisi rikki näin nopeasti. Samaan hengen vetoon Katri toteaa, että: ”ElämysLahjojen vaihtoehdoista löytyy varmasti elämyksiä kaikille iästä, sukupuolesta tai paikkakunnosta riippumatta, ympäri vuoden.”

ElämysLahjojen valikoima on laaja, mistä johtuen suosittujen lahjojen joukkoon mahtuu hyvin eri tyyppisiä elämyksiä. Vuodesta 2011 lähtien tähän päivään asti suosituimpia lahjoja ovat olleet kevytlentokoneen esittelykurssi, käsiaseella ammunta, speedweekend-koeajelu, Illallinen pimeässä -konsepti sekä Dr. Fish -kalapedikyyri.

ElämysLahjojen tuotepäällikön mukaan kevytlentokonelento on ollut alusta asti todella suosittu, johtuisikohan suosio siitä, että konetta pääsee itse ohjaamaan? Saman tyyppisen suosion on myös saavuttanut tarkkuuttaa ja keskittymiskykyä vaativa käsiaseella ampuminen. Toisaalta tietyt elämykset ovat olleet kestosuosikkeja, kuten speedweekend-koeajelu, joka on ollut ElämysLahjojen valikoimassa kesästä 2012 lähtien. Melkein yhtä kauan valikoimassa on ollut Dr. Fish -kalapedikyyri. Jalkahoidon aikana karppikalojen heimoon kuuluvat garra rufat näykkivät pois kuolleen ihosolukon hampaattomalla imukuppimaisella suullaan. Kalat ovat kotoisin Turkista, jossa hoitoja on tehty satoja vuosia eri iho-oireisiin. Tämän hetkinen suosikki on Illallinen pimeässä –nautiskeluelämys, joka on ElämysLahjojen oma konsepti. Elämyksen aikana herkuttelija pääsee nauttimaan usean ruokalajin illallinen – pilkkopimeässä.

”Eikä elämysten taru lopu tähän, vaan meidän tavoitteenamme on kattaa koko Suomi jokaista mäennyppylää myöten”, toteaa lopuksi ElämysLahjojen tuotepäällikkö Katri Pirinen.

Elämyksistä saa tarttuvan jutun, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja tule kokeilemaan elämyksiämme ilmaiseksi! Koko elämysten kirjo on tarkasteltavissa nettisivuillamme: www.elamyslahjat.fi.

ElämysLahjat ElämysLahjat.fi on osa kansainvälistä ActivityGifts-konseptia, joka toimii kahdeksassa maassa: Liettuassa, Latviassa, Puolassa, Ruotsissa, Englannissa, Meksikossa, Virossa ja Suomessa. Toiminta on aloitettu Suomessa vuonna 2010 ja Suomi oli viides maa, johon konseptin verkkokauppa perustettiin. ElämysLahjat.fi tarjoaa yli 1000 (2015) elämystä Suomessa ja ulkomailla. Tällä hetkellä ElämysLahjat on Suomen suurin elämyksiä myyvä verkkokauppa.

Lisätietoja:

Nimi: Katri Pirinen, tuotepäällikkö
Puh. 044 714 0007
katri.pirinen@elamyslahjat.fi