Otsikko

ElämysLahjat saapuu Itikseen ja Kamppiin — hyödynnä avajaistarjoukset

ElämysLahjat avaa kaksi myyntipistettä pääkaupunkiseudun kauppakeskuksiin — Itäkeskukseen ja Kamppiin. Olemme varanneet avajaisiin erikoistarjouksia, jotka löydät tältä sivulta. Katso myös avajaisten ohjelma.

Avajaistarjoukset

Illallinen pimeässä kahdelle 128 € (-20%)

Elämyslahja sisältää viiden ruokalajin yllätysmenun pilkkopimeässä Cantina West -ravintolassa Helsingissä tai Tiiliholvi-ravintolassa Tampereella.

Hemmotteleva suklaahoito 65 € (-35%)

Hoitoon sisältyy 45 minuutin hemmotteleva suklaahieronta, 15 minuutin suklaakuorinta ja lopuksi nautitaan vielä kuppi arabialaista kahvia suklaan kera.

 

Sukelluskokeilu PADI-Discover -altaassa 40 € (-20%)

Sukelluskokeilu on oiva tilaisuus haastaa itsensä, puolisonsa, ystävänsä tai vanhempansa testaamaan menoa veden alla, ammattilaisen opastuksella. Tulevan lomasuunnitelman tueksi sukelluskokeilu altaassa on erinomainen ajatus.

 

Kleopatra-hoito 59 € (-40%)

Kleopatran hoitoon sisältyy hunajakuorinta kasvoille ja käsille, Egypti-naamio, jogurttikäsihoito, ruusu-mineraalisuolakylpy, kookosöljyhoito kaulan ja hartioiden alueella, hierova lepotuoli ja itämainen vihersalaatti.

Tuhkimokasvohoito 69 € (-22,5%)

Elämyslahjaan sisältyy alkupuhdistus, mikrokuorinta, höyrytys, hedelmähapposeerumi, kasvohieronta, aha-happonaamio (pikakaunistajanaamio) sekä C12-vitamiinivoide.

 

Kynttiläillallinen kahdelle 120 € (-20%)

Romanttinen elämyslahja upeassa hemmottelukeitaassa Espoon Olarissa, jossa voit nauttia tunnelmallisesta ilmapiiristä, hyvästä ruoasta ja rentoutumisesta hierontatuolissa.

Luksushemmotteluhoito 69 € (-19%)

Ylellisellä hoitopaketilla pääsee irti arjen normaalista menosta - rentoutuminen ja rauhoittuminen on taattu ja koko keho ja mieli kiittää hoitotuokion jälkeen. Luonnollisilla tuotteilla tehdyt hoidot hellivät ihoa ja kosteuttavat sitä, ja kokonaisvaltainen paketti pitää huolen niin kasvoista kuin jaloistakin.