Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!

Clamos Studio

Clamos Studio on Helsingissä toimiva mallitoimisto, joka tarjoaa tyylikkäitä mallikursseja jokaiselle ammattimallin urasta kiinnostuneelle. Clamos on vuonna 1999 perustettu suomalainen mallitoimisto, jonka listalla on ammattimallien lisäksi kaiken ikäisiä ja kokoisia mainoskasvoja. Clamos välittää malleja sekä kotimaassa että ulkomailla katalogeihin, muotinäytöksiin, pr-töihin sekä still- ja filmimainoksiin. Clamos on vastuullinen, pitkäaikainen ja korkeatasoinen kumppani mainosesiintyjien rekrytoinnissa. Viihtyisä ja uusi Clamos Studio toimitila sijaitsee Helsingin keskustassa, Mechelininkatu 3:ssa.
Selaa kategorioita

Clamos järjestää muoti- ja kauneuskursseja sekä omissa viihtyisissä tiloissa Helsingin Mechelininkadulla, että asiakkaan toimipisteissä ympäri Suomea. Meikkaajat, kampaajat, stylistit ja pukeutumisneuvojat ovat Clamosissa alojen pitkäaikaisia ammattilaisia ja kokeneita kouluttajia, joiden kursseilla viihdytään välittömässä ja rennossa ilmapiirissä.

Kursseja on mahdollista tilata yksityisopastuksena, ryhmäkoulutuksina yritysten virkistäytymispäiviksi tai ammatillisena koulutuksena oppilaitoksiin. Kurssien kesto vaihtelee asiakkaan tarpeen mukaan yhdestä tunnista kokopäivän kestäviin kokonaisuuksiin. Itselle sopivia aihealueita voi yhdistää keskenään. Ryhmäkoot vaihtelevat henkilökohtaisesta opastuksesta 15 hengen pienryhmiin ja useiden satojen ihmisten luentotyyppisiin koulutustilaisuuksiin messuilla. Suosittuja aihealueita ovat mm. tyylikurssi ja värianalyysi, pukeutumisneuvonta, meikkauskoulutus ja kauneusvinkit, hiustyylit, muoti, vartaloanalyysi ja vaatteiden oikeat mittasuhteet sekä asusteet pukeutumisessa.

Clamos Studio järjestää elämyksinä mainos- ja ammattimallikursseja. Ammattimallikurssi on suunnattu mainos- ja ammattimallin urasta kiinnostuneille 17-28 vuotiaille naisille ja miehille. Kurssi antaa perustiedot ja –taidot näytös- ja valokuvamallin työstä sekä varmuutta esiintymiseen ja ulkoiseen olemukseen. Kurssi toteutetaan 12-16 hengen ryhmässä. Mallikurssi Helsingissä antaa mahtavat perusteet mainos- ja ammattimallina toimimisesta! Elämys sisältää lavaesiintymistä, poseerauksien ja kävelyn harjoittelua, vaatteiden esittelyä ja koreografiaa, studiotyöskentelykoulutusta sekä meikkauskoulutusta. Lisäksi elämyksessä saa koulutusta pukeutumisesta, castingista ja mallikansiokuvauksesta ja kuvien analysoinnista. Mallikurssi sopii ihmisille, jotka rakastavat parrasvaloissa olemista ja jotka haluavat oppia perusteet mallina toimimiseen. Mallikurssi myös parantaa esiintymisvarmuutta! Kouluttajina kaikissa osa-alueissa toimivat alan pitkäaikaiset ammattilaiset. Kurssin lisäksi osallistujat saavat omakseen laajan kirjallisen kurssimateriaalin ja mallikansiokuvauksen.