Osta Superautoelämyksesi elokuun ajotapahtumaan Kiikalassa 17.-18.8.!
Otsikko

Miltä elämyslahja näyttää?


eLahja / lahjakortti myyntipisteeltä

eLahja on nopea ja helppo! eLahja toimitetaan sähköpostiisi. Voit joko tulostaa lahjakortin itse tai lähettää sähköisesti lahjan saajalle. Lahjakortti saapuu sähköpostiisi maksun jälkeen.

Lahjakortti

Voit tilata lahjakortin postitse kotiin tai suoraan lahjan saajalle. Lahjakortti tulostetaan lahjakorttikartongille ja pakataan kirjekuoreen.

 

 

Lahjakortti myyntipisteeltä

Tule käymään myyntipisteellämme. Jos ostat elämyslahjakortin myyntipisteeltä, saat sen kuvanmukaisena, painettuna lahjakorttina. Myyntipisteemme löydät Kampista, Sellosta ja Isosta Omenasta.

 

Avoin lahjakortti

Voit ostaa myös avoimen lahjakortin haluamallesi summalle. Anna avoin lahjakortti, jos et ole varma minkälaisesta elämyksestä lahjansaaja pitää. Avoimia lahjakortteja saatavilla sekä verkkokaupastamme että myyntipisteiltämme.

 

Elämyspaketti

Valikoimassamme on myös lahjapaketteja, joihin on koottu kymmeniä elämysvaihtoehtoja. Hyvä vaihtoehto jos et tiedä, minkälaisista elämyksistä lahjansaaja voisi pitää.

 Punainen lahjakassi

Myyntipisteidemme valikoimasta löydät kivat lahjakassit, jossa elämyslahjakortti on kiva antaa lahjansaajalle.

 

Punainen lahjapaketti

Voit halutessasi ostaa elämyslahjakortille sille suunnitellun kovakuorisen lahjapaketin. Lahjapaketteja saatavilla sekä verkkokaupastamme, että myyntipisteiltämme.

 

Kirjekuoret lahjakortille

Kirjekuoret lahjakorteille löydät sekäverkkokaupastamme, että myyntipisteiltämme. Kirjekuoria saatavilla eri väreissä.