Otsikko

Turku 24.7.2013

ElämysRacing – ainutlaatuinen moottoriurheilupäivä Alastarolla 25.7.2013

ElämysLahjat järjestää yhteistyössä Eagle Racingin, Finn-Driftin ja StuntFreaksTeamin kanssa kesän vauhdikkaimman moottoriurheilupäivän, ElämysRacingin. Tavoitteenamme on tuoda esille ainutlaatuisia ajoelämyksiä Suomessa – ja päinvastoin yleistä uskomusta korostaa niiden kokemisen olevan mahdollista myös kotimaassa.

Poikkeuksellisen vauhdikkaat ajoneuvot

Torstaina 25.7. klo 12–16 Alastarolla on mahdollista kokea turvallisia kyydityksiä kiihdytys-Dragsterilla, Nascar- ja Drifting-autoilla sekä Formula 3:lla. Kiihdytys-Dragster kiihtyy nollasta sataan noin sekunnissa ja on Suomen ainoa kaksipaikkainen Dragster. Nascar-auto edustaa amerikkalaista vauhdin hurmaa lähes 700 hevosvoiman teholla. Drifting-auto mahdollistaa huikeat sivuluisut 140 kilometrin tuntinopeudessa. Formula 3 -auton tuomme Suomeen varta vasten ElämysRacingiin, joten sen vauhdin voi kokea vain 25.7. Tapahtuman kruunaavat maailmankuulut stunttimoottoripyörät, jotka suorittavat jännittäviä temppuja.

Elämyksiä tavaralahjojen sijaan

ElämysLahjat.fi on aineettomien lahjojen nettikauppa, josta kuka tahansa löytää elämyksen kenelle tahansa. Emme myy tavaraa, vaan seikkailuja ja kokemuksia. Yritys on toiminut Suomessa vuodesta 2010 lähtien ja tarjoaa tällä hetkellä yli 600 elämyslahjaa.

Lisätietoja:
Maajohtaja Kadri Lepiku,
kadri@elamyslahjat.fi
www.elamyslahjat.f
iwww.eagleracing.fi
www.finn-drift.com
www.stuntfreaksteam.org

Linkki PDF-versioon, joka vie Dropboxiin

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.