GOLDEN CROWN

Golden Crown järjestää unohtumattomia hetkiä Lapin luonnossa. Golden Crownin erikoisuutena ovat Levin lasikattoiset iglut.

Iglut tarjoavat vierailleen ylellisyyttä erämaan laidalla: näkymän jylhään tunturimaisemaan ja pohjoiselle taivaalle, tasokkaan majoituksen sekä yksilöllistä, sydämellistä palvelua. Tunturin rinteessä 340 m korkeudessa sijaitsevasta igluhotellista on vain 10 km matka Lapin suosituimpiin lomakohteisiin kuuluvaan Levin keskukseen, jonka monipuolinen tarjonta täydentää palveluitamme. Etäisyys keskuksen valoista ja rinteestä avautuva esteetön näkymä pohjoiselle taivaalle tekevät meistä ihanteellisen paikan revontulten katseluun.

Levin Iglut - Golden Crown tarjoaa kaksi erilaista majoituselämystä. Lasi-igluissa voi nukahtaa revontulten ja tähtitaivaan alle ja nauttia heti herätessään huikeista tunturimaisemista. Ylellisesti varustellussa Revontulitalossa on mm. oma sauna ja yksityinen terassi kuumaporealtaalla. Ja mikä estää kokeilemasta molempia samalla lomalla!

Ravintola Aurora Skyssa voi herkullisen aterian lisäksi nauttia upeasta tunturimaisemasta tai revontulista, sillä toisen kerroksen seinät ja katto ovat iglujen tapaan kokonaan lasia. Alakerrassa aterioidaan tylikkäästi takkatulen lämpimässä loisteessa. Maut eivät jää kakkoseksi tunnelmalle. Kunnianhimoisen keittiön antimia on kehuttu Lapin parhaiksi.

Golden Crown tarjoaa kaikille vieraille kattavat hotellipalvelut ja vielä vähän enemmän. Majoituselämyksiä ja korkeatasoista ravintolaa täydentävät erilaiset aktiviteetit tunturien helmassa.

Kauniit alkusyksyn päivät kuluvat mukavasti vaikka pyöräillen, golfaten, vaeltaen, ratsastaen tai meloen. Loka-marraskuussa sataa usein ensilumi, ja pysyvä lumi on tavallisesti maassa marraskuun puolivälin jälkeen. Vaeltaminen, ratsastus ja pyöräily onnistuvat koko talven, kunhan varusteet ovat kohdallaan.

Talvisesonki alkaa joulukuun alussa, jolloin lunta on riittävästi erilaisille talviaktiviteeteille kuten moottorikelkkailulle sekä husky- ja porosafareille. Päivänvaloa riittää vain muutamaksi tunniksi, mutta lumi moninkertaistaa valon määrän. Kirkkaina öinä näkyy usein revontulia ja pakkanen voi joulu-helmikuussa olla kireää.
Selaa kategorioita