Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Äänimaljahoito ryhmälle (4:lle)

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Äänimaljahoito ryhmälle (4:lle)

Turku
4 henkilöä

80 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
80 €

Äänimaljahoito ryhmälle

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, jonka vaikutus perustuu äänivärähtelyyn ja äänen aaltoihin. Maljoja soittamalla syntyy kauniisti soivia ääniä: laskevia, nousevia, humisevia ja kauniisti keinuvia. Kuunnellessasi maljojen harmonisia ja kauniita ääniä, jokainen ääniaalto kuljettaa sinua kohti rennompaa ja rauhallisempaa olotilaa. Ääniaaltojen värähtelyt syvärentouttavat ja tuovat rauhaa sekä sielun ja mielen harmonian.

Mitä elämyslahja sisältää?

Elämyslahja sisältää 60 minuutin äänimaljahoidon 4 henkilölle. Hoidossa soitetaan äänimaljoja. Kehosi värähtelee eli soi, vaikka et sitä itse kuulekaan. Kehostamme on yli 70 prosenttia vettä, jota pitkin äänen värähtely voi kulkea. Elimistösi, luut, lihakset ja energiasi värähtelevät harmonisesti omalla värähtelytaajuudellaan. Silloin, kun sinä voit hyvin, sinä soit kauniisti ja harmonisesti. Mutta sitten, kun sinuun alkaa tulla stressiä ja huolia, kehosi joutuu epävireeseen, joka voi aiheuttaa epätasapainotiloja. Se taas voi tuoda sinulle huonoa oloa ja sairauksia. Äänimaljahoidossa epätasapainotilat voivat tasapainottua hoitavan äänen voimasta virittäen kehosi takaisin hyvinvoinnin taajuuksille.

Kenelle elämyslahja sopii?

Äänimaljoilla hoidetaan muun muassa unettomuutta, stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Koska ääni ei mene heti lihaksesta läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja vähitellen rentouttaa lihasta. Yhden tunnin hoito vastaa jopa kolmen tunnin unta.

Ryhmähoidossa olevat lepäävät jumppapatjalla mukavasti peiton alla ja hoitaja soittaa maljoja kaikille yhtä aikaa. Ryhmähoito sopii kaikenlaisille ryhmille: Ystävä ja polttariporukalle sekä yritys- ja työyhteisöjen hyvinvointipäiville. Ryhmähoidossa voit ottaa mukaasi oman mielen mukaan oman alustan, tyynyn, viltin ja rennot vaatteet.

Nyt Hoitola Saunan Viisaus tarjoaa äänimaljahoitoa uusissa upeissa tiloissa Turun Sataman lähellä Aurigassa. Mukaan mahtuu isompikin porukka. Kerää työporukkaa tyhyilemään, polttariporukkaa kokeilemaan uutta, merkkipäiviä juhlistamaan, ystäviä, sukulaisia yms ryhmiä.

Äänimaljarentoutus voidaan kesäisin suorittaa myös luonnon helmassa.

Tervetuloa rentoutumaan!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Turku

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Ryhmähoito järjestetään 4 henkilön ryhmälle.

Vasta-aiheet yksilöhoidolle: Sydämentahdistin, syöpä, raskauden 3 ensimmäistä kuukautta.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.