Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Hauskaa tekemistä koiran kanssa! – Arkitaitoa tassuihin

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Hauskaa tekemistä koiran kanssa! – Arkitaitoa tassuihin

Helsinki
1 henkilöä

95 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
95 €

Hauskaa tekemistä koiran kanssa! – Arkitaitoa tassuihin

Koirakoulu Taitoa Tassuihin palvelee koiranomistajia koiriensa koulutuksessa ja aktivoinnissa. Lahjan saaja pääsee osallistumaan neljän kerran Arkitaitoa tassuihin -kurssillemme yhdessä koiransa kanssa.

Arkitottelevaisuuden alkeiskurssi on tarkoitettu kaikille yli 5 kuukautta vanhoille koirille. Kurssilla koira pääsee tekemään asioita, joita tulee vastaan jokapäiväisessä elämässä, kuten tottelevaisuutta, aktivointia, hihnakäytöstä ja ohituksia. Kurssilla harjoitellaan: istumista, maahan menemistä, paikalla oloa, luokse tuloa ilman häiriötä sekä häiriössä, käskyjä sivulle, katsekontaktia, tehdään hyödyllisiä aktivointitemppuja, lisäksi harjoitellaan ohitustilanteita ja hihnakäytöstä.

Koulutus perustuu koiralähtöiseen palkitsemiseen. Palkitseminen tapahtuu joko nameilla tai leluilla tai sekä että. Koirakoulumme päätoimipaikka sijaitsee Konalassa Helsingissä, jossa on hienot puitteet harrastaa ilman karkaamisen mahdollisuutta. Tilat ovat lämpimät, joten sää ei ole este harjoittelulle.

Kenelle elämyslahja soveltuu?
Lahja soveltuu koiran iästä riippumatta kaikille koiranomistajille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Neljän kerran kurssi.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Huom: Pyydä lahjan saajaa varaamaan kurssi sähköpostilla jenni@taitoatassuihin.fi sekä katsomaan sivuiltamme www.taitoatassuihin.fi lisätietoa ennen kurssille saapumista.

Koirakkojen tyytyväisyys on toimintamme perusta ja kursseilla motivoimme, kannustamme ja edistämme koirakon koulutustasoa ja intoa koulutukseen. Harrastava koira on onnellinen ja koulutettu hyvin käyttäytyvä koira tekee omistajansa onnelliseksi.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.