100 euron lahjakortti ravintola Juttutupaan

1 2 3 4 5 (0)
Helsinki
1-4 henkilöä

100 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus

Perinteitä, elävää musiikkia ja sielunruokaa mahan täydeltä

Astu peremmälle ja ole kuin kotonasi! Elämänmakuinen Juttutupa on Helsingin vanhimpia ravintoloita, ja sen juuret ulottuvatkin aina vuoteen 1884 asti. Ravintolan oluttupamaisen lämminhenkinen tunnelma on samaan aikaan sekä boheemi, perinteinen että myös rennon ajanhenkinen. Juttutuvassa viihdytään hyvässä seurassa ja rehdin ruoan parissa, useimmiten pitkälle iltaan.

Juttutuvan omimpia juttuja ovat mutkattomuus, ihmisläheisyys, elävä musiikki ja konstailemattoman maukas ruoka. Sielunruokaa Juttutuvassa edustaa perinteikkään jutustelun lisäksi laaja ja notkea elävän musiikin tarjonta: persoonalliset esiintyjät viihdyttävät väkeä kukin omaleimaisella tavallaan tyylilajista riippumatta, ja "Juttiksen" kalenteria kannattaakin seurata tulevien esitysten varalta. 

Mitä elämyslahja sisältää?

Tämä lahjakortti oikeuttaa tilaamaan 100 euron arvosta listaruokia ravintola Juttutuvassa, Helsingin Hakaniemessä. Erikoismenujen lisäksi ravintolan À la carte -listalta voi löytää mm. seuraavia herkkuaterioita:

  • Vuohenjuustolla gratinoitu punajuurilasagne
  • Poronkäristys Inarin porosta
  • Paahdettua poron vasan sisäfileetä, rosmariinikastiketta
  • Rapeaksi pariloitua merilohta
  • Juttutuvan klassikkohampurilainen suomalaisesta rotukarjanlihasta

Huomaathan, että lahjakorttia ei voi käyttää alkoholin ostamiseen.

Kenelle elämyslahja sopii?

Juttutupaan oikeuttava 100 euron lahjakortti sopii hyvän ruoan, ystävällisen palvelun ja elävän musiikin ystäville ja kaveriporukoille.


Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Rajoittamaton.

Osallistujat

1-4 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Tämän lahjakortin arvo on 100 € ja hintaan sisältyy ruokalistalta vapaasti valittuja ruokia. Lahjakortin arvon ylittävä summa maksetaan ruokalistan hintojen mukaan. Lahjakorttia ei voi käyttää alkoholin ostoon.


Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.