Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Jokamimmin itsepuolustuskurssi

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Jokamimmin itsepuolustuskurssi

Helsinki
1 henkilöä

85 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
85 €

Jokamimmin itsepuolustuskurssi

Jokamimmin itsepuolustuskurssi on tarkoitettu kaikille naisille ja yli 15-vuotiaille tytöille. Lahjan saaja oppii ymmärtämään, miten uhkaavat tilanteet kehittyvät ja puolustamaan itseään sekä toista ihmistä monin eri tavoin ja mahdollisimman tehokkaasti, mutta turvallisesti. Kurssilainen saa hyvin realistisen ymmärryksen puolustautumisesta ja oppii menetelmät, jotka auttavat selviämään kaikenlaisista uhkaavista tilanteista ennaltaehkäisystä jälkihoitoon.

Mitä elämyslahja sisältää?
Jokamimmin itsepuolustuskurssi sisältää kahdeksan tunnin mittaisen, tiiviin ja erittäin kattavasti turvallisuustietotaitoa kehittävän valmennuspaketin, joka sisältää neljän tunnin teorialuennon ja neljän tunnin käytännön harjoitteluosion.

Kenelle sopii?
Kaikille naisille ja 15-vuotta täyttäneille tytöille. Liikuntarajoitteiset voivat osallistua mahdollisuuksiensa mukaan. Myös pelkälle luennolle voi osallistua ja katsoa harjoitusta, jos ei voi tai halua osallistua käytännön harjoitteisiin tai niihin voi osallistua osittain oman tuntemuksen mukaan. 


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Sisäurheiluvaatteet

Kesto

8 tuntia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Säällä kun säällä.

Lisätiedot

 Kurssin kesto on kahdeksan yhteensä kahdeksan tuntia. Luento 4h ja harjoitus 4h erillisinä päivinä (päivät selviää sivuilta).Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.