Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Hauskaa tekemistä pentukoiran kanssa! – Pentujen käytöskurssi

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Hauskaa tekemistä pentukoiran kanssa! – Pentujen käytöskurssi

Helsinki
1 henkilöä

95 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
95 €

Hauskaa tekemistä pentukoiran kanssa! – Pentujen käytöskurssi

Koirakoulu Taitoa Tassuihin palvelee koiranomistajia koiriensa koulutuksessa ja aktivoinnissa. Lahjan saaja pääsee osallistumaan neljän kerran Pentujen käytöskurssillemme yhdessä koiransa kanssa.

Käytöstapoja on hyvä opettaa koiralle jo pennusta lähtien. Kurssilla käydään läpi mm. istu, maahan, paikallaolo, katsekontakti, seuraaminen, luvan odottaminen, kohteesta luopuminen/jättäminen ja luokse tulo. Mikäli aikaa jää niin käymme läpi myös hihnakäytöstä sekä ohituksia. Pentujen Käytöskurssin ikäraja on 3kk-8kk, eikä pennun ei tarvitse osata mitään kurssille tullessaan.

Koulutus perustuu koiralähtöiseen palkitsemiseen. Palkitseminen tapahtuu joko nameilla tai leluilla tai sekä että. Koirakoulumme päätoimipaikka sijaitsee Konalassa Helsingissä, jossa on hienot puitteet harrastaa ilman karkaamisen mahdollisuutta. Tilat ovat lämpimät, joten sää ei ole este harjoittelulle.

Kenelle elämyslahja soveltuu?
Lahja soveltuu kaikille pentukoiran omistajille.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

Neljän kerran kurssi.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

Huom: Pyydä lahjan saajaa varaamaan kurssi sähköpostilla jenni@taitoatassuihin.fi sekä katsomaan sivuiltamme www.taitoatassuihin.fi lisätietoa ennen kurssille saapumista.

Koirakkojen tyytyväisyys on toimintamme perusta ja kursseilla motivoimme, kannustamme ja edistämme koirakon koulutustasoa ja intoa koulutukseen. Harrastava koira on onnellinen ja koulutettu hyvin käyttäytyvä koira tekee omistajansa onnelliseksi.Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.