Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Pakohuonepeli kahdelle iltaisin

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Pakohuonepeli kahdelle iltaisin

Helsinki
2 henkilöä

80 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
80 €

Pakohuonepeli kahdelle — jännittävä peli oikeassa maailmassa

Tunnin mittaisessa pelissä pelaajat selvitttävät lukitussa huoneessa erilaisia arvoituksia ja tehtäviä tavoitteenaan löytää avain, jolla avautuu vapaus. Kyseinen huonepakopeli sisältää kaksi eri teemaista ja erilaisilla tehtävillä varustettua huonetta.

Kenelle elämyslahja soveltuu?

Sopii kaikenikäisille ja kuntoisille 13-vuotiaista ylöspäin. Mainio tapa viettää aikaa ystävän kanssa, aktivoida päättelykyvyä ja laittaa ryhmätyötaidot testaukseen.

Käy lukemassa blogistamme elämystestaajan fiilikset!


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kesto

1 tunti.

Osallistujat

2 henkilöä.

Sää

Ympäri vuoden.

Lisätiedot

-Emme suosittele pelaamista yksin, mutta sovittaessa sekin on mahdollista
-Tämä lahjakortti oikeuttaa peliin viikonloppuisin, arkipyhinä ja arki-iltaisin. Peliajat 16.30-22.30Vaihtoehtoiset elämykset:


Elämystestaajan kommentti

Jaakko

Olen itse kerran aikaisemmin päässyt kokeilemaan vastaavaa peliä ulkomailla, mutta eri teemoilla varustetut huoneet tarjoavat joka kerta uuden ja omalaatuisen haasteen. En etukäteen tiennyt, kuinka olisin voinut valmistautua tulevaan haasteeseen. Kun hetki ennen pelin alkua vaihdoimme peliin kuuluvan rekvisiitan yllemme, alkoi tunnelma tiivistyä toden teolla!

 

Kun saimme merkin pelin alkamisesta, ihmettelyn ja hämmennyksen määrä oli moninkertaistunut. Nyt oli korkea aika laittaa viisaat päät yhteen ja yrittää havainnoida kaikki mahdolliset yksityiskohdat. En voinut uskoa kuinka nopeasti aika oikeasti kuluu vihjeitä etsiessä! Tunnelmat olivat pelin päättyessä vapautuneet. Haastavaa, jännittävää, mutta samalla myös hauskaa ajanvietettä kaveriporukalle!

 

Miksi juuri tämä elämys?

 

• Erittäin jännittävää ja haastavaa
• Mainio tapa viettää aikaa porukalla
• Kehittää päättelykykyä

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.