Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Slaavilaiset hiustenpidennykset 50 cm

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Slaavilaiset hiustenpidennykset 50 cm

Helsinki
1 henkilöä

415 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
415 €

Luonnolliset pidennykset kaikille hiustyypeille

Arvokkainta pitkissä hiuksissa on niiden kiilto ja sileys. Microsinetti-hiustenpidennykset ovat ratkaisu heille, jotka haluavat paksut ja pitkät hiukset pitkäksi ajaksi. Huomaamattoman kevyet, mutta samalla vahvat ja korkealaatuiset pidennykset valmistetaan Venäjän pohjoisilta alueilta kerätyistä, 100 % aidoista hiuksista.

Mitä elämyslahja sisältää?

Pitkäkestoiset microsinetti-hiustenpidennykset ovat yksi korkealaatuisimmista palveluista kauneus- ja kampaamosalongeissa, jotka voidaan tehdä myös lyhyille sekä ohuille hiuksille. Pituuden lisäksi pidennykset tuovat hiuksiin näyttävää volyymia ja tuuheutta.

Lahjaan sisältyy 100 kappaletta 50 cm pituisia sinettejä sekä niiden ammattimainen laitto, joka kestää noin 2 tuntia. Pidennykset kiinnitetään keratiinilla, joka lämmitettynä toimii kestävänä ja huomaamattomana sinettinä hiustenpidennysten ja lahjan saajan hiusten välillä. Hiustenpidennykset eivät poikkea luonnonhiuksista.

Hellävarainen hiustenpidennys ei vaikuta lahjan saajan omien hiusten hyvinvointiin. Pidennykset pestään normaalisti, eivätkä laadukkaat kiinnityskapselit ole havaittavissa tai vaadi normaalista poikkeavaa hiustenhoitoa. Lahjan saaja voi jatkaa samojen hoitotuotteiden käyttöä ja värjäysmenetelmiä kuin ennen hiustenpidennysten saamista. Tasaisin väliajoin hoidettuina pidennykset kestävät jopa kaksi vuotta.

Kenelle lahja sopii?

Pidennykset voidaan liittää kenelle tahansa, kuitenkin vähintään 10 cm pitkiin hiuksiin.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Helsinki

Vaatteet

Tilaisuuden luonteen mukaisesti

Kesto

Hoidon kesto riippuu hiusten pituudesta ja kunnosta

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.