Monikäyttöinen lahjakortti

Suosittelemme:

Thaijoogahieronta

MONIKÄYTTÖINEN LAHJAKORTTI

Tällä lahjakortilla voit valita minkä tahansa elämyksen alla olevalta listalta. Voit tehdä valintasi koska tahansa lahjakorttisi voimassaoloajan puitteissa.


Suosittelemme:

Thaijoogahieronta

Pori
1 henkilöä

60 €

12 kk voimassa Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
12 kk voimassa
Ensimmäisenä markkinoilla
Reilu
hinta
14 päivän palautusoikeus
60 €

 Löydä syvä rentoutuminen

Thaijoogahieronta on noin 2500 vuotta vanha hierontamuoto, jonka juuret löytyvät intialaisesta Ayurveda-perinteestä ja joogatraditiosta, kiinalaisesta lääketieteestä ja buddhalaisen filosofian viisauksista. Sitä käytetään energiatukosten avaamiseen, jotta keho saisi toimia vapaana ja virtaavana.

Thaijoogahieronnan päämääränä ei ole pelkästään työskentely lihasten, fascian, jänteiden, elinten tai muiden pehmytkudosten kanssa. Tarkoituksena on yhdistää keho, mieli ja sielu. Hoidolla pyritään poistamaan terveyttä häiritsevät esteet ja palauttamaan kehon ja mielen harmonia, jolloin hoidettava saa paremman yhteyden kehoonsa.

Mitä elämyslahja sisältää?

Hieronnassa yhdistyvät erilaiset hierontaotteet ja hoitotekniikat, passiiviset venytykset, fascia-käsittely, akupainanta, energialinjojen stimulointi, hienovarainen kehonliike sekä läsnäolon taito luoden syvän yhteyden kahden ihmisen välille, mikä saattelee vastaanottajan syvään rentoutumisen ja uudistumisen tilaan.

Hoito tapahtuu lattiatasossa erityisen futon-patjan päällä ja kestää noin tunnin. Hoidon aikana asiakkaalla on yllään mukavat ja joustavat vaatteet.

Kenelle elämyslahja sopii?

Sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla uutta kokonaisvaltaista ja tehokasta hierontaterapiaa.


Tärkeää tietoa elämyksestä

Sijainti

Pori

Vaatteet

Joustavat ja mukavat vaatteet

Kesto

60 minuuttia.

Osallistujat

1 henkilö.

Sää

Ympäri vuoden.


Palvelun toteuttaja


Vaihtoehtoiset elämykset:

Asiakkaiden mielipiteet (Ole ensimmäinen, ja jaa arvostelusi!)

Kirjoita arvostelu

Suosittelemme seuraavia elämyslahjoja:

Kehittääksemme lahjahakuasi, käytämme evästeitä statistisiin ja markkinoinnillisiin tarkoituksiin. Lue lisää rekisteriselosteestamme.